Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érthető ha a pasim féltékeny egy internetes barátomra?
Vagy egy barátom akivel 3 hónapja járok, meg van egy nagyon jó internetes barátom akivel 1x találkozrunk eddig mert nagyon messze lakik.
A pasim szinte el akarna tiltani ettől a barátomtól, pedig bármikor megnézheti amiketírunk, nem is küldözgetünk egymásnak semmi olyan dolgot ami féltékenységre adhatna okot
Szíveket se küldözgetünk egymásnak vagy bármi hasonló
Jogos a féltékenysége vagy szerintetek is túlreagálja?
Nekem is volt az exbarátnőmnek ilyen barátja és mikor felhoztam hogy miért ő a fontosabb, még neki állt feljebb. Ő is azzal védekezett hogy nincs semmi olyan téma köztük. Ja persze, egy egészséges férfi majd a napi dolgairól cseveg nővel, viccnek is rossz. Ment közöttük titokban a szerelmi vallomás, képcsere, aztán rövid idő múlva azon kaptam magam hogy megcsalt vele és immár 2 éve együtt vannak.
Csak szólok, az mese habbal hogy férfi, nő közötti barátság.
5# el értek egyet.
Kicsicsillag meséld már el kérlek,hogy milyen témákról beszélgetsz az internettes barátoddal.
Az Opel Astra féltengely kiszereléséről,vagy Messi rúgótechnikájáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!