Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha látom hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha látom hogy a párom szerelmes, de tudom hogy nem belém?

Figyelt kérdés

8 éve együtt. 1 gyerkőc.

Nagyon szomorú vagyok emiatt, ha rákérdezek csak kiabál velem, h bolond vagyok.

2020. júl. 12. 18:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Ebből én egyáltalán nem gondolnék megcsalásra. Lehet, hogy te érzed annyira leterhelnek magad, illetve nincs időd, hogy túlkombinálod.
2020. júl. 12. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
Válni azért nem kellene. Lehet valami múló dologba gabalyodott bele csak, amit magában le fog zárni.
2020. júl. 12. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Ès mèg azóta sem dolgozik? Mi az oka?
2020. júl. 12. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem dolgozik,tartsd el Te,ráadásul másba szerelmes.A váláshoz nem kell az ő beleegyezése.Keresel egy ügyvédet,és elválasztanak,ő meg keressen munkát magának.
2020. júl. 12. 20:11
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

A kérdés az hogy te meg akarod-e menteni a házasságot? Ha igen, állj elé hogy jövő héten párterápiára mentek. Ha veletek akar élni akkor eljön és őszintén beszél (azt ne mondd hogy a másik nőről mert nincs bizonyíték). De a terápián neked is meg KELL hallgatnod amit mond!

Ha nem hajlandó akkor kalap kabát.

2020. júl. 12. 20:52
 16/19 anonim ***** válasza:
32%

Persze, hogy nem akar a válásról hallani, akkor mehetne dolgozni, különben felkopik az álla. 🙂

Azèrt nagy szègyen a fèrjed, elnèzi, hogy hónapokig te gürcölsz, hogy megèljetek, aztán mèg tetejèbe más nőkön kar az esze. (Jó, ez nem bizonyított, de a viselkedèse mindenkèpp erre utal.)

2020. júl. 12. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:

15-re:

Dehogy akarja megmenteni! Bizonyítéka nincs a megcsalásra, a férje nem akar válni, de ő többször is felhozta a válást.

Ha azt mondaná, azért akar válni, mert a férje november óta nem dolgozik, és nem tesz semmit, hogy újra munkát találjon, az valóban reális ok lenne. De ilyet eddig nem írt a kérdező.

2020. júl. 12. 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:
44%

Szóval javíts ki ha tévednék, de szimplán bizonyíték nélkül vádaskodsz, csak mert azt láttad rajta, hogy ábrándozik, mosolyog magában. És mi van akkor ha egész nap rólad ábrándozott amit a viselkedéseddel szépen elidegeníted magadtól.

Vagy mi van akkor, ha éppen talált egy-két munkát, de mivel nem biztos, ezért nem akart neked szólni, de már ábrándozik mosolyogva, hogy amikor sikerül, akkor több időtök lesz egymásra.

Amúgy dunszt nem értem az ilyen kérdéseket, ha ténylegesen tudod, magyarán nem csak találgatnád, hogy jaj mert mosolyog magában és ábrándozik, és nem csak egy cuki kaméleonos poénos videót nézett, amin a kaméleon éppen a ici pici bolti kocsit tolja, hanem ténylegesen tudod, tehát van kézzel fogható bizonyítékod, hogy másba szerelmes akkor minek kérdezel ilyeneket? Szépen beszélsz az ügyvédeddel, és kiküldik neki a válólevelet.

Aki másba szerelmes, azzal felesleges együtt lenni, ha van gyerek, ha van házassági lap, ha nincs.

2020. júl. 13. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Direkt írtam kaméleonos videót, mert tükrözi a színeket, hogy nem tudod lekommunikálni vele.
2020. júl. 13. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!