Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme elkezdeni egy olyan kapcsolatot ahol a felek közé 70km áll?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 17:53
2/12 anonim válasza:
Miért ne lenne értelme ? az busszal max 1 órás út , sztem még egyáltalán nem sok ha szereted a másikat igen csak kibirod.
3/12 anonim válasza:
Van értelme. Nálunk spec több mint 3x annyi a távolság, és megoldjuk :) amit nagyon akarsz, azt meg tudod oldani
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves első! Ti milyen gyakran taliztok? Mi van hogy minden másnap, de van olyan hét amikor 2-3
2010. aug. 2. 18:07
5/12 A kérdező kommentje:
Bocsika az utolsónak szántam a kérdést:)
2010. aug. 2. 18:07
6/12 anonim válasza:
Ha tudtok időt szakítani a találkozásra minimum hetente, akkor nyugodtan.
7/12 anonim válasza:
Nekünk pontosan ugyanez a helyzet, most 17 hónapja vagyunk együtt. Eleinte semmiség volt ez az utazás, már kezdjük unni, de azért még nem volt olyan, hogy egyikünk is azt érezte volna, nem éri meg az utazás, hogy együtt legyünk. Így nyáron csak heti 1x találkozunk sajnos, ez elég borzalmas, de tanév alatt (egyetem) szerencsére egy városban vagyunk, akkor naponta is találkozunk, ha csak pár órára is. Úgy szeretnénk együtt lakni, de hát nem tehetjük. Ez kicsit szívfájdító is, de inkább a közös tervezgetés alapja, ami nagyon jó:D Remélem, kicsit segítettem. L21
8/12 anonim válasza:
70 km nem sok, köztünk is elég sok van, és a sz.r buszközlekedés miatt 3 órába telik az út, az átszállások miatt... mi hetente 1x vagy 2x találkozunk, de van úgy hogy 2 hétig se m tudunk, nekem suli, neki munka miatt.. de megvagyunk. :) Minden megoldható, csak akarni kell hidd el.
9/12 anonim válasza:
Jaj bocsi, előző vok, köztünk is 70 km van..
10/12 anonim válasza:
Na megint én, és 3 és fél éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!