Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan könnyű az élete annak aki házasságban él?
2/
Én annak sem látom értelmét,hogy mindig vadászni kell egy életen át szexpartnerre.
Vagy szexpartner után hajtasz, vagy keresed a nagy "Ő"-t. Vagy gürizel egy életen át, és ha nem volt szerencséd a párválasztásban, akkor maradsz balek... vagy közben szexpartnerre vadászol... vagy elválsz és keresed a nagy "Ő"-t. Ha találtál egy értelmesnek tűnő partnert, az idővel kifordul, majd maradsz balek, vagy szexpartnert keresel. Vagy elválsz és keresed továbbra is a nagy őt, immáron 50 évesen. Ha beleuntál az egészbe, szexpartnert keresel.
Ha valami földöntúli csoda folytán megtaláltad a nagy "Ő"t, akkor meg pöröghetsz egy életen át, hogy együtt változz vele, mert különben oda a varázs, és kereshetsz egy szexpartnert...
Röviden és tömören levezettem 50 év párkapcsolati perspektíváját férfi szemszögből.
16/
Szerintem nem mindenki látja ilyen gyászosan de megértem a sok csalódásodat mert én azt látom mögötte.
18/
Jól bele választottál,bár az ember jobb ha magánál is szét néz néha.
19-es. Tök mindegy. Az aktív párválasztós időszak sem arról szól, hogy terítéken van 50 nő, majd azokat tüzetesen kipróbálva kiválassza a férfi a legjobbat. Sokszor nincs is választék, vagy aki van, ott nem kölcsönös a dolog! A többség nem szeretne egyedül élni, így kompromisszumokkal ugyan, de belevág akár egy házasságba is. Nagyon ritka, amikor külsőleg és belsőleg tökéletesen fedi egy nő az elképzeléseket, és ez vica-versa is működik.
A szex ellaposodik vagy akár el is tűnik a házasságokból, ami behúzza a többi problémát is. Miért? Mert a másik fél jobbat remélt anno. A kezdeti lelkes szex és odaadás egy nulla, semmi, ezekre nem lehet alapozni egy hosszútávú kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!