Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha talàlkoztok a jelenlegi pàrotok exèvel?
Vagy esetleg olyannal akivel tudjàtok volt testi kapcsolata?
Engem nagyon zavar ès màr a gondolat is kikèszìt hogy talàlkozunk valamelyikkel valahol. Minden volt baràtnőjèt, szeretőjèt szebb nőnek làtom, mint sajàt magam. Szebb arc, jobb test.. Egyàltalàn nincs önbizalmam...
Pròbàlom fejben helyretenni, hogy mikor màsokkal volt èn mèg a kèpben sem voltam. De olyan rossz hogy màs is tudja milyen vele.. :(
Egy kapcsolatomban sem èreztem ilyet. Nagyon nagyon szeretem. Lehet ezèrt?
Hosszù tàvon nem tesz jòt a kapcsolatunknak tudom. De jòl jönne valami ötlet, vagy tanàcs hogy ki hogy kezeli/kezelnè ezeket a dolgokat.
Pont ezt mondta, hogy ràm màskènt nèzett, mint egy olyan lànyra akivel esetleg csak egy èjszaka volt.
De nekem mègis olyan rossz èrzès, hogy egy èjszakàs ment neki, velem, aki meg odavolt èrte az első perctől, nem.. pedig nem volt kikötèsem, sem elvàràsom. Nem volt megbeszèlve a szex sem ès ő kezdemènyezett.
23 vagyok èn, pàrom 28
Ez az èrdekes, hogy nem. Sosem zavart. Ùgy voltam vele èn vagyok vele nem màs. Most ez totàl megfordult. Zavar ha exel futunk össze vagy ha csak szòbajön pl tàrsasàgba
Vègre valami èrtelmes vàlasz. Vagy valaki aki megèrti, miről is beszèlek. Igen, sajnos az első szex bennem hatalmas sebet ejtett..
2.5 hònapja ìrtam a kèrdèst, azt kell mondanom, hogy ahhoz kèpest sokat fejlődtem ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!