Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tudnám elnyújtani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám elnyújtani a szexet legalább 25-30 percig?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, barátnőm 20. 11 hónapja vagyunk együtt, 4 hónapja feküdtünk le először (akkor vesztette el barátnőm a szüzességét). Azóta, mivel nehezen tudunk találkozni, 2 alkalom között eltelik 1,2, akár 3 hét is. De eddig nem sikerült elvinnem egyszer sem. Az egyik legnagyobb probléma, hogy sokszor 8-10 percig alig bírom, de volt már példa 1-2 perces alkalomra is. (3-4 alkalommal sikerült 15-20 percig). Elég nagy nyomás van rajtam, mert már vagy 2 hónapja nyaggat ezzel, hogy ez így nem jó. Pettinggel próbálkoztam, hogy hosszabb legyen, csak az a baj, hogy elmondása szerint bármit csinálok (vagy csináltam eddig) a csiklójával, szinte semmit nem érez. Magának tudja izgatni, ha egyedül van, sőt, elvileg ment is már el úgy. (Kutyában szereti, misszionáriusban viszont állítása szerint semmit nem érez, mintha nem is csinálnék semmit.)

2020. júl. 2. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
3as.... koszi!! Kicsit furan neztek a kollegak az irodaba,mikor felnevettem a valaszodon ! :)
2020. júl. 2. 12:02
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

11-es. Én is azon nyihogtam fel, hogy odaírta, hogy a lánynak.

Hirtelen átfutott a kép a fejemben, hogy magának csinálja :D

2020. júl. 2. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
20%
A 3-mas nagy troll :D
2020. júl. 2. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Itt két baj van. Egyik, hogy a csaj nem tőled várja a megoldást, pedig önismeret kéne, hogy ő mitől megy el. Maszturbáljon többet vazze, aztán mondja meg, mi kell neki...

A másik, hogy te nem bírod túl sokáig, ami zavar téged, azt is ha többször kivered, tovább tudod bírni.

31N

2020. júl. 2. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hátha ilyen kevésszer szexeltek, nem csodálom hogy nem bírod sokáig. Előtte ő is csinálja neked, aztán már majd tovább bírod. Mond neki mondja meg mi a jó és úgy csinálod, ezt máshogy nem lehet.
2020. júl. 2. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
31%
Ezért is, kellene a fiatal, főleg szűz lányokba, érett férfi.
2020. júl. 2. 13:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, ha ő elment már magától, akkor megkérheted, hogy mutassa meg, mit csinálj. Amikor új partnerem lett, vele is úgy a 4. alkalommal tudtam először elmenni, segítettem neki, és úgy két-három hónap kellett heti 3-4 alkalommal, hogy viszonylag gyorsan el tudjon vinni. Az elején sokat segítettem, mit és hogyan csináljon, ezt kitanulta, és azóta már bőven új trükköket is tanult magától :). Szóval kommunikáljatok. Ne csak azt mondja, nem érez semmit, hanem hogy hogyan érzi.

Lehet, segítene, ha a találkozó napján, a találkozó előtt kivernéd magadnak, mert akkor este valószínűleg tovább bírnád.

És ahogy többen is mondták, nagyon-nagyon hosszú előjáték, amíg a csajszi "elveszíti az eszét". Az elején úgy, hogy akár a melléhez sem nyúlsz hozzá, nagyon vágyfokozó tud lenni, ha mindenhol simogatnak, csak a "lényegi" helyeken nem, csak később.

2020. júl. 2. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, hogy most veszitette el es meg "kezdo". Nem mindenki fog azonnal raerezni a dologra. En 5 eve veszitettem el es fokozatosan egyre jobb a dolog, egyre jobban elvezem. Az elso parommal (1,5 ev) miutan mar nem fajt en sem ereztem SEMMIT. Csak annyit, ha nagyon rakoncentraltam, hogy ki-be jar bennem valami, de ha nagyon nem voltam ott fejben, akkor szo szerint semmit. Oszinten, szinte csak csiklo orgazmust atelo lanykent szamomra csalodas volt maga a behatolas resze.

Aztan idovel valahogy belejon az ember lanya, bar meg mindig simogatnom kell magam kozben, de max 5 perc utan elelvezek, sot, ott tartok, hogy szinte csak akkor tudok, ha kozben dugnak is, mert nyalasnal erzem, hogy hianyzik belolem "valami", soot, mar spriccelos orgazmus is osszejott :D

Egyebkent megfelelo elojatek mellett nem kell 25-30p reszeles, 10 is eleg, en fel oranal mar agyalok, hogy miert nem tud elmenni a srac, mi a baj velem.

Tippjeim:

Masztizzon sokat,hogy megjobban megismerje magat,de talalkozas elott 3 nappal alljon le, te viszont verd ki mielott talalkoztok

Meg hosszabb elojatek, de ne feltetlenul abbol alljon, hogy te ujjazod/nyalod,ha abbol semmit nem erez csak bujjatok, csokolozzatok, hogy lelazuljon, aztan pl kicsit verd el a feneket :D vagy nalam mindig bejon a popsi harapdalas/puszilgatas. Az is fontos, hogy puszilgasd vegig olyankor az egesz testet, akar vegig is masszirozhatod, vagy masztizhattok kozosen. A lenyeg az, hogy vegyetek "jatekosra".

Kutyanal tenyleg ujj a popsiba😅

KOMMUNIKACIO, mondja, hogy mikor jo, mikor nem, kozben is iranyitson, hogy most ezt egy kicsit balra, azt egy kicsit jobbra, amazt meg kicsit gyorsabban

O simogassa magat dugas kozben

Dicserd kozben egy kicsit, csomo csajjal az a gond, hogy nincs onbizalma

Osszefoglalva: bar a fizikai reszeben te is segithetsz, igazabol rajta mulnak a dolgok, meg kell tanulnia ellazulni es teljesen rakoncentralodni kozben.

2020. júl. 2. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!