Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám elnyújtani a szexet legalább 25-30 percig?
11-es. Én is azon nyihogtam fel, hogy odaírta, hogy a lánynak.
Hirtelen átfutott a kép a fejemben, hogy magának csinálja :D
Itt két baj van. Egyik, hogy a csaj nem tőled várja a megoldást, pedig önismeret kéne, hogy ő mitől megy el. Maszturbáljon többet vazze, aztán mondja meg, mi kell neki...
A másik, hogy te nem bírod túl sokáig, ami zavar téged, azt is ha többször kivered, tovább tudod bírni.
31N
Egyrészt, ha ő elment már magától, akkor megkérheted, hogy mutassa meg, mit csinálj. Amikor új partnerem lett, vele is úgy a 4. alkalommal tudtam először elmenni, segítettem neki, és úgy két-három hónap kellett heti 3-4 alkalommal, hogy viszonylag gyorsan el tudjon vinni. Az elején sokat segítettem, mit és hogyan csináljon, ezt kitanulta, és azóta már bőven új trükköket is tanult magától :). Szóval kommunikáljatok. Ne csak azt mondja, nem érez semmit, hanem hogy hogyan érzi.
Lehet, segítene, ha a találkozó napján, a találkozó előtt kivernéd magadnak, mert akkor este valószínűleg tovább bírnád.
És ahogy többen is mondták, nagyon-nagyon hosszú előjáték, amíg a csajszi "elveszíti az eszét". Az elején úgy, hogy akár a melléhez sem nyúlsz hozzá, nagyon vágyfokozó tud lenni, ha mindenhol simogatnak, csak a "lényegi" helyeken nem, csak később.
Szerintem az a baj, hogy most veszitette el es meg "kezdo". Nem mindenki fog azonnal raerezni a dologra. En 5 eve veszitettem el es fokozatosan egyre jobb a dolog, egyre jobban elvezem. Az elso parommal (1,5 ev) miutan mar nem fajt en sem ereztem SEMMIT. Csak annyit, ha nagyon rakoncentraltam, hogy ki-be jar bennem valami, de ha nagyon nem voltam ott fejben, akkor szo szerint semmit. Oszinten, szinte csak csiklo orgazmust atelo lanykent szamomra csalodas volt maga a behatolas resze.
Aztan idovel valahogy belejon az ember lanya, bar meg mindig simogatnom kell magam kozben, de max 5 perc utan elelvezek, sot, ott tartok, hogy szinte csak akkor tudok, ha kozben dugnak is, mert nyalasnal erzem, hogy hianyzik belolem "valami", soot, mar spriccelos orgazmus is osszejott :D
Egyebkent megfelelo elojatek mellett nem kell 25-30p reszeles, 10 is eleg, en fel oranal mar agyalok, hogy miert nem tud elmenni a srac, mi a baj velem.
Tippjeim:
Masztizzon sokat,hogy megjobban megismerje magat,de talalkozas elott 3 nappal alljon le, te viszont verd ki mielott talalkoztok
Meg hosszabb elojatek, de ne feltetlenul abbol alljon, hogy te ujjazod/nyalod,ha abbol semmit nem erez csak bujjatok, csokolozzatok, hogy lelazuljon, aztan pl kicsit verd el a feneket :D vagy nalam mindig bejon a popsi harapdalas/puszilgatas. Az is fontos, hogy puszilgasd vegig olyankor az egesz testet, akar vegig is masszirozhatod, vagy masztizhattok kozosen. A lenyeg az, hogy vegyetek "jatekosra".
Kutyanal tenyleg ujj a popsiba😅
KOMMUNIKACIO, mondja, hogy mikor jo, mikor nem, kozben is iranyitson, hogy most ezt egy kicsit balra, azt egy kicsit jobbra, amazt meg kicsit gyorsabban
O simogassa magat dugas kozben
Dicserd kozben egy kicsit, csomo csajjal az a gond, hogy nincs onbizalma
Osszefoglalva: bar a fizikai reszeben te is segithetsz, igazabol rajta mulnak a dolgok, meg kell tanulnia ellazulni es teljesen rakoncentralodni kozben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!