Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ilyen férfivel tervezni a jövőmet?
1,5 éve vagyok együtt a párommal.23 évesek vagyunk. Nem mondom hogy most rögtön esküvőt szeretnék, de lassan jó volna látni, hogy van egy komoly kapcsolatom, egy ember,akivel családot tervezek majd és közös házat meg életet. A mi kapcsolatunk csodálatos, imádom. Jó férj lenne, jó apa, jó munkája van, és nagyon szeretjük egymást. A problémám az, hogy nagyon hamar elmegy. Sajnos legtöbbször már előjátéknál, pedig leginkább csak csók van, és már ez is elég neki... Voltunk már orvosnál, nem segített.
A kérdésem az, hogy lehet-e ilyen emberrel leélni az életemet? El lehet hagyni valakit ezért?
Egyrészt nagyon összetörne ha szakítanék vele, másrészt senki nem érhet a nyomába sem. Mindenkiben őt keresném, lehet hogy lenne olyan férfi akivel jó lenne a szex, de ő nem a mostani párom lesz. Lehet akármilyen rendes pasas, ő nem a nagy Ő. Viszont le lehet élni egy életet innentől kezdve szex nélkül? Néha már most is nehéz. Nem akkor akarok rájönni hogy nem bírom tovább, amikor már családunk van. Ha nem tervezhetek vele, ott kellene hagynom, hiszen az időmet vesztegetem, ráadásul egyre jobban kötődöm hozzá.
Kérlek, segítsetek! Mit csináljak?
Valami megoldás biztos létezik erre is mint mindenre. Azt hiszem. Valahol erre is van gyógymód.
Amúg ymeg szerintem simán élj vele, mert rendes is, dolgos is szeret is téged - mi más kell még?
Benne van a hiba. Tapasztalatból mondom, ő tehet róla, hogy nem bírja sokáig. Ha egyedül van és magának veri, biztos akkor is mindig ész nélkül arra törekszik, hogy minél gyorsabban elmenjen már kamasz kora óta, és sosem volt meg benne az a gondolat, hogy húzni kellene, hogy a nőimnek is jó legyen. Ezzel nem lehet sokat tenni. Egy haverom is ilyen, de ő kompenzálja azzal, hogy imádja nyalni a nőket, és többször is el tud sülni egymás után.
25/F
Benne van a hiba? Nem tudom, nagyon bántja, nagyon igyekszik, de nem vagyok férfi, nem tudom milyen érzés ez és mennyire lehet visszatartani és szabályozni a dolgot.
Első : miért az én hibám is? Kérlek írd meg, szeretnék mindent megtenni, szóval jól jönnének a tanácsok.
Ez én vagyok, amit most mondok, de megtanultam szabályozni, és nem kell sok idő/ész megtanulni. 10 perc és 1 óra között simán lehet tolni elélvezés nélkül.
Szokott egyáltalán maszturbálni? Ha igen, akkor ismered az ottani szokásait?
ez amit leírtál csak gyakorlás és önkontroll kérdése!!!! ezen lehet javítani!!!!
mindig aktus előtt verd ki és tovább fogod bírni a következőt.
előző vok.
ill. mondd el neki a problémád, és mond neki h előtte elégítse ki magát otthon...
találjatok már ki vmit, hát ti tudtok csak segíteni magatokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!