Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja szeret, de a tettek mást mutatnak? Mit kezdjek a helyzettel?
A barátommal kb. 7 hónapja vagyunk együtt, és eddig minden szuper volt.
Mostanában történt vele valami, konkrétan 2 hete nagyon összeveszett az anyukájával egy elég komoly dolgon. (öröklés, tehát nem rajtam)
A veszekedés napján idegesen jött haza, nem is nagyon ölelt meg, morgós volt. Azóta magába van fordulva, és nem igazán akar észrevenni sem.
Magamba beszéltem, hogy biztos velem lett baja, eddig is veszekedett az anyukájával, és utána én voltam a mentsvára. Most nincs ez. Nem beszéltünk sokat a héten, alig volt szex, öleléseket sem adott magától. Semmi.
Most létezik, hogy tényleg ennyire ideges hogy az ilyenekhez nincs kedve, vagy velem van baja? Annyira nem tudom kiverni a fejemből azt, hogy nem hozzám van ennek köze az a baj. Nagyon el vagyok kenődve és hiába beszéltem neki erről, elmagyarázta hogy ideges és kész.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!