Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is megsértödnétek, vagy én reagálom túl?
Figyelt kérdés
A barátommal pár éve vagyunk együtt. Az én érzéseim már nem a régiek, lehet ezért is nem vagyok már annyira elnézö vele. Próbálom úgymond visszahozni a lángot, de ö olyanokkal viccel, például én látok egy szép ruhát, megjegyzem, hogy milyen elegáns, nem? Erre ö válaszol, hogy Igen, de nem mintha te tudnál bármit is az ilyenekröl. (Hahaha). Vagy éppen telefonon beszélünk, megkérdezi tölem, hogy mondta-e ma már valaki, hogy szép vagyok? Elöször örültem neki, de közbeszólt, hogy nem, válaszoljak hogy igen, vagy nem. Mondtam hogy ma még nem. Erre ö: Hát akkor próbálkozz tovább hahaha. Persze ebböl is veszekedés lett, hogy én nem értem a viccet, hiába mondtam hogy nekem az nem vicces ha a saját barátom megaláz. Nem tinédzserek vagyunk már, 30+ évesek. Plusz ‘poén’, az 1 éves évfordulónk után épp a családomtól kaptam egy gyürüt, hogy emlékezzek majd rájuk. Átküldtem a képet a barátomnak, aki visszaírt késöbb, hogy köszöni nekem a képet, mert így olyan jót nevetett: A képet továbbította egy haverjának azzal a szöveggel, hogy eljegyzett (épp április elseje volt), a haverja pedig elhitte, és meglepödött rajta, neki pedig ez lett az év vicce. Én úgy érzem ez sértö, de szerinte én mindent túlreagálok, és nem értem a vicceket.#Sértö vicc
2020. jún. 21. 02:20
13/13 anonim válasza:
Dedós, primitív, proli viselkedés. Nálam menne a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!