Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik nekem ez rosszul ?
Barátommal együtt vagyunk màr 2 éve(31)Én (29)
Volt időszak mikor a szüleinél laktunk 1 hónapot,aztán össze költöztünk együtt élünk nincs nagyon probléma a kapcsolatunkba.
Viszont van egy dolog ami kicsit rosszul esik(lehet én gondolom hülyén:(
Mikor vendégségbe vagyunk szüleim én csaladom őt mindig meghívják magunkhoz.
Engem az ő szülei nem hivnak meg!
Tegnap is csinaltak grill partit, Ma meg szülinapra ment át. Én meg itthon egyedül.
Kicsit rosszul esik, hogy nem hívtak meg, nem tudom forditott esetbe a barátomnak ez ,hogy esne..?!
Tegnap kicsit össze vesztem vele, de nem mondtam el neki, hogy mi is bánt.
Én megértem, hogy nem tartozom bele az ő családi körébe..
Szerintetek? :)
Szerintem ez így nem jó két év után. Megértelek.
Viszont ez a összeveszek mert nem bírom de nem mondom meg az igazi okát, ez halál. Ezzel csak rontod a kapcsolatod.
Beszéld meg vele. Kérdezd meg egyenesen hogy ez miért van. Két év után kéne tudni őszintén kommunikálni
Talán a párodnak van, vagy kellene lennie gondolatolvasó képességének?
Mégis hogyan tudná figyekembe venni az érzéseidet, ha nem beszélsz róla??
Hogyan adhatna választ olyan kérdésre amit fel sem teszel?
A férfiak agya más beállítotságú mint egy nőé. A férfiak tárgyilagosabbak, racionalisabbak. A nők érzelmesebbek. A férfi nem tud nőként gondolkodni, ezért nyújt egy nő számára biztonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!