Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderül az új barátnőről, hogy feminista, akkor hogy érdemes szakítani vele?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, szex már volt, szóval, gond nélkül lép ki belőle az ember.
Ezek a feministák azokban nem normálisak, eleget olvastam róluk a neten. Ha ezek bekattannak...
Na, szóval azt mondani, hogy elmúlt a szerelem, elég lesz?
2020. jún. 16. 18:12
11/19 anonim válasza:
Egy normális ismerkedés során az emberek el szoktak beszélgetni a számukra fontos dolgokról. Tökmindegy, melyikőjük minek címkézi magát: ha az derül ki, hogy nem passzolnak az értékeik, céljaik, stb., akkor megmondják a másiknak, hogy nem érdemes folytatni. Ennyi.
12/19 A kérdező kommentje:
Majd azt hazudom, hogy még az exemen nem tettem magam túl.
Sziasztok!
2020. jún. 16. 18:41
14/19 anonim válasza:
Jó ég, ha ilyen gyökerekkel kéne randiznom... De jó, hogy nem vagyok nő.
15/19 anonim válasza:
És anyukádnak is elmesélted, hogy azért szakítasz a nőddel, mert támogatja a női egyenjogúságot? :)
16/19 anonim válasza:
Hát...kicsit vicces, hogy a kérdező fél a női egyenjogúságtól, miközben annyira nem férfi hogy szakítani sem mer egyenesen és őszintén, és hazugságokat és kibúvókat keres. Nem kell őt elnyomni, saját maga alázza meg önmagát.
Nem baj, szívességet teszel ezzel egy értelmes nőnek, hogy nem fogja rád pazarolni az idejét :-)
18/19 anonim válasza:
Mondd meg hogy ne haragudjon, de nagyon félted a töködet tőle, szóval muszáj szakítanod, mert különben le fogja tépni :) Bár lehet hogy így is, de térden állva könyörögj hogy ne tegye :)
19/19 FoxtrotLidérc válasza:
Fura lesz pont az én "számból" hallani, de nálam ez ÖNMAGÁBAN nem volna szakítóok. Szélsőséges hozzáállása mellett játszana a három csapás. Kétszer hajlandó lennék kulturált hangnemben megbeszélni, amikor átmegy férfigyűlölőbe. A harmadik után leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!