Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már a Zèró kontaktról?
Pasimmal elég sok gondunk van,én már besokalltam és mondtam neki ne beszéljünk többet.
Igazából azért mondtam ezt,mert olvastam erről a zéró kontaktról,és talán ez segíthet...hogy mondjuk 3 hétig vagy 30 napig ne keressem a párom, egyáltalán ne,ha keres,akkor se,és ez idő talán segít abban,hogy észhez tér.
Alkalmaztátok már ?
Beválhat?
9-es, tényleg nehéz dolog ami miatt ment a vita,de talán tényleg az segít,hogy nem lógunk egymás nyakán,és lenyugszunk.
Mert így csak a vita volt folyton
Igen, hallottam róla.
DE! Ez egy olyan módszer, amit szakítás után alkalmazunk, ha semmilyen szinten nem akarjuk valamiért, hogy az ex jelen legyen az életünkben. Pl. toxikus kapcsolat volt.
Ha a párod, akkor ne alkalmazd kérlek. Amíg együtt vagytok, meg kell beszélni a gondokat. Ha szakítasz vele tisztességesen, és nem akarod, hogy újra keressen, akkor felőlem lehet zéró kontakt, de csak úgy a semmiből előrántani gáz.
És ez szakítás után segít ?
Valóban jó ötlet lehet ?
Mert itt valaki írta hogy 30 nap múlva már új csaja lesz...
De nyilván úgy kell csinálnom,hogy nem mondom neki, hogy én most téged 21 napig nem kereslek ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!