Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hallottatok már a Zèró kontakt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már a Zèró kontaktról?

Figyelt kérdés

Pasimmal elég sok gondunk van,én már besokalltam és mondtam neki ne beszéljünk többet.

Igazából azért mondtam ezt,mert olvastam erről a zéró kontaktról,és talán ez segíthet...hogy mondjuk 3 hétig vagy 30 napig ne keressem a párom, egyáltalán ne,ha keres,akkor se,és ez idő talán segít abban,hogy észhez tér.

Alkalmaztátok már ?

Beválhat?

2020. jún. 16. 15:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9-es, tényleg nehéz dolog ami miatt ment a vita,de talán tényleg az segít,hogy nem lógunk egymás nyakán,és lenyugszunk.

Mert így csak a vita volt folyton

2020. jún. 16. 16:22
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Ha így gondolkodsz, hogy észhez tér akkor ott több probléma van mintsem hogy ez megoldja.
2020. jún. 16. 16:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hallottam róla.

DE! Ez egy olyan módszer, amit szakítás után alkalmazunk, ha semmilyen szinten nem akarjuk valamiért, hogy az ex jelen legyen az életünkben. Pl. toxikus kapcsolat volt.

Ha a párod, akkor ne alkalmazd kérlek. Amíg együtt vagytok, meg kell beszélni a gondokat. Ha szakítasz vele tisztességesen, és nem akarod, hogy újra keressen, akkor felőlem lehet zéró kontakt, de csak úgy a semmiből előrántani gáz.

2020. jún. 16. 16:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2020. jún. 16. 17:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólóknak, hogy ezt akkor javasolják ha már megtörtént a szakítás. De így a semmiből egy veszekedés után ne csináld!!
2020. jún. 16. 17:10
 16/23 A kérdező kommentje:

És ez szakítás után segít ?

Valóban jó ötlet lehet ?

Mert itt valaki írta hogy 30 nap múlva már új csaja lesz...

De nyilván úgy kell csinálnom,hogy nem mondom neki, hogy én most téged 21 napig nem kereslek ?!

2020. jún. 16. 17:37
 17/23 anonim ***** válasza:
Mi a probléma igazából?
2020. jún. 16. 17:40
 18/23 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném leírni,nem megcsalás,nem egymással van gondunk,hanem egy külső probléma van,amire kellene egy megoldás.(családi gond )
2020. jún. 16. 17:52
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Zéró kontakt= szakítás. Ha nem tudjátok "testközelbôl" megoldani a problémát, semmi értelme a kapcsatnak.
2020. jún. 16. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Az meg a legnagyobb tiszteletlenség a másikkal szemben, ha levegônek nézed. Igen, 30 nap múlva már mással lesz. Olyannal, aki megbecsüli.
2020. jún. 16. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!