Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet ma használni egy 18 - 35 év közötti nőt a szexen kívül?
Hogy mire lehet használni? Hát pont arra, mint a teli hassal tv előtt söröző lustaságokat, akiknek derogál elmosni egy poharat, mert dolgoztak már vagy egy órát a nap során. Ezzel lehet kivívni ezt:
"nyávogás, hiszti, akaratosság, legyél oda értem, követelőzés, hangulatingadozás stb.."
De egyébként, ne aggódj, nálad ez a veszély nem áll fent, amíg nem tudsz a nőre emberként tekinteni. Zsák a foltját.
A párom elég sok mindenre fel tud használni egy csinos 23 éves nőt. Ha te nem tudod mire való, akkor aztán magyarázhatjuk... :D
"használni"? :D
Huh, nagyon örülök, hogy a barátom emberi lényként, még inkább, szerető partnerként gondol rám, és nem egy használati tárgyra, aminek bonyolultak a funkciói.
Szerintem te még nagyon éretlen vagy egy komoly párkapcsolathoz. Semmi baj, valaki kicsit le van maradva, nem szégyen ez, csak tartsd meg magadnak.
Egyébként a saját véleményed szerint egy férfit mire lehet "használni"?
22/L
Tudod, én 47 éves leszek ... Volt már jó néhány hosszú párkapcsolatom 20 éves korom óta. Egy dolgot viszont megtanultam mostanra, illetve már azért korábban is🤫, hogy bárhogyan is alakult eddig az életem, és benne a nőkkel kapcsolatos élményeim, tapasztalataim, keserűségeim, csalódásaim és örömeim, annyi biztos, hogy mi férfiak a nők nélkül csak kevesebbek lennénk.
Az persze tény, hogy az embernek sokszor nem egyszerű megtalálni az igazán megfelelőt, de sose felejtsd, hogy kapcsolat két emberen múlik, a felépítése is, a lerombolása is...
Köszönöm a válaszokat!
Nem csalódtam 🙂
A többségből elő jött az automatikusan nem a kérdésre válaszolok higgadtan, érzelem mentesen, hanem a kérdezőt el kell taposni, meg kell támadni.
Hát hogy merészel ilyet kérdezni?
Csúnya , buta kérdező!!!
A nők gyönyörűek és fantasztikusak mindegyik főz, mos , takarít és kedvességgel, szeretettel közelítenek minden emberi lényhez.
Ez persze nem általánosítás, mert minden nő ilyen.
Rosszat mondasz a nőkről?
Hallod hogy jössz te ehhez?
Nekünk alapból jár a discount mindenhol.
Őszintén. Nem értem milyen választ vártál mikor a nőket úgy akarod használni, mint egy használati tárgyat. Kérdezed mik a funciói egy nőnek. Garanciát nem akarsz rájuk kötni ha mégsem jött be neked, vissza vidd.? Az a legnaxobb probléma , hogy nem veszed észre mi a probléma kérdéseddel csak a válaszok szílusára őszpontosítasz...stb
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!