Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom utálja az ünnepeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom utálja az ünnepeket mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mindjárt itt a Mikulás, a karácsony...A Miukulás tényleg csak egy jelképes ajándék..egy vigács a kedvenc csokimmal, egy pár zokni,egy csoki mikulás...csak hogy tudjuk nem felejtettük el egymást...Na már most ha én készülök neki valamiylen meglepetéssel, elég rosszul jön le, ha ő meg abszolut semmivel. Akkor ne készüljek smemivel? Vegyem át az ő stílusát, h ez mind mind csak feleslegesség??? Én ezt nem akarom...

Aztán itt lesz a karácsony. Nálunka családban igenis van hagyománya, és gyerekkoromban is csupa kellemes emlék jutt eszembe. Persz ő ezt is utálja, sőt otthon sem nagyon tartják. Nem anyagi okok miatt!

Most akkor mit tegyek? Hagyjam veszni az egészet? Vagy készüljek szokásomhoz híven? Ez lesza második karácsonyunk, h együtt vagyunk. Tavaly, lévén h 2hónaposak voltunk, megbeszéltük nem ajándékozunk..de most?? Mit tegyek???

2008. nov. 24. 16:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Attól még senki sem zsidó, hogy nem szereti az ilyen álszent dolgokat. Meg azt azért szerintem tudná, hogy milyen vallású a párja. Különben is, a karácsony már rég nem arról szól, mint régen. pénz pénz pénz... ennyi. sajnos!!
2008. nov. 30. 17:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldódott minden. :) Megbeszéltük a dolgokat.
2008. dec. 7. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!