Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a párommal egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a párommal egy apróságon, ő is és én is feszültek voltunk, azt mondta költözzek el! Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés

Kétszer próbáltam békülni azt mondta ő ezt már nem akarja megbeszélni! Megkérdeztem hogy mit akar? Maradjak vagy menjek? Nem válaszolt! Azért kérdeztem mert előtte egy nappal hozzám vágta hogy költözzek haza. Megkérdeztem, hogy szeret? Azt mondta nem! 4 éve vagyunk együtt eddig nem nagyon voltak viták! Szerettük egymást pár napja még tervezgetett velem...

Most már lassan egy hete nem keres! Közös barátaink szerint magát tartja hibásnak!

Nem akarom én keresni mert szinte könyörögtem, hogy beszéljük meg, falakba ütköztem! Szerintetek?

2020. jún. 6. 07:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ma összepakoltam és eljöttem tőle! Igazából éjjel nappal dolgozik, ahogy kimondtam hogy pakolok megyek azonnal normális lett, még szándékossan kommunikált is velem! Én úgy voltam hogy megköszönöm ezt a négy évet, ha már ő nem tisztel annyira én nem leszek ilyen! Mondta, hogy ne búcsúzzak mert úgy is beszélünk még!

Szomorú vagyok de ez van! Sajnos ő soha nem tudta a konfliktusokat kezelni, és fél éve ő hozta fel hogy szeretne gyermeket... egy hete hogy utazzunk ide oda... hogy szeret! Ezért ért váratlanul!

De ami nem ől meg az megerősít!

2020. jún. 6. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon jól cselekedtél, büszke vagyok rád! 😌😌😌😌

Nagyon rossz az amikor a pár egyik fele nem tudja kezelni a konfliktusokat, én is sajnos egy ilyenben vagyok még mindig fél lábbal....

2020. jún. 6. 16:24
 13/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdemes később beszélni vele, csak még fájdalmasabb az elválás. Ha szeretne, nem engedett volna el csak így, egy hét után már arra sem lehet fogni, hogy nem gondolta át, amit mondott.
2020. jún. 6. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!