Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene nekem azt reagálni,hogy a barátom megölelt egy párszor egy lány osztálytársunkat?
Hat miert csinalta?..
nyilvan rosszul esne meg nem katnam szivesen megha nincs is semmi
Sztem mindenkben benne van úgymond birtoklási vagy
Na, én válaszolok.
Úgy, hogy leülsz a kedves barátoddal, a szemébe nézel, és felteszed higgadtan-nyugodtan neki azt az egyszerű kérdést, hogy "Figyelj Pityu, többször ölelgetted Jucit, és az én véleményem szerint a fiúk nem ölelgetnek általában ok nélkül lányokat csak úgy. Emiatt engem ez zavar, úgyhogy elmondanád, te miért ölelted meg, hogy mire gondoljak?"
Én a másik oldalról látom. Középsuliban volt barátom, évekig, és hűséges voltam hozzá.
És eközben volt több fiú barátom is, osztálytársak.
Barátok voltunk, semmi több. Nálunk teljesen természetes volt, hogy úgy mint a lányokkal, a fiúkkal is beszélgetünk, megöleljük egymást, megpusziltuk egymást, meg maszíroztuk egymás vállát a szünetben, ilyesmi.
Szeretetből, baráti szerettel.
Aztán az egyik srác összejött egy osztálytársunkkal, és a féltékeny kis p*csa miatt elvesztettem egy barátot, mert onnantól már az is baj volt, ha egymáshoz szóltunk.
Alapja a féltékenykedésnek nem volt.
Persze a srácot megértem, akart már csajozni ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!