Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már meg veletek, hogy mikor megcsaltátok a párotokat, utána jöttetek rá, hogy szeretitek?
Szóval nincs köztünk szerelem, csak úgy járunk. De közbe jött egy rendkívül szimpatikus 3.fél, akivel megtörtént a dolog. Most úgy érzem, hogy mondani tudnám a másiknak, hogy szeretlek.
Ez végülis valahol, a "Ha nincs ló, jó a szamár" effektus is?! De talán még sem. Mert eddig nem sodort olyat az életembe, akire igazán vágytam volna. (Vagyis egyetlen egy ilyen lett volna, de neki nem kellettem.)
És ezzel a bizonyos személlyel nagyon jól megértjük egymást, csak hát volt egy megcsalás a dologban. Ja és már nem vagyunk túl fiatalok.
Akivel történ ilyen, az végül elmondta a párjának? Vagy inkább örökre hallgatott? Ha elmondta, akkor megbocsájtott a másik?
Nem olvastam az a kérdést. Nem tudnád belinkelni?
Én sem szeretném elmondani neki, csak hát az őszinteség az fontos lenne egy éppen komolyra forduló kapcsolatban. Mert tudom hogy fontos vagyok neki, s komolyan tervez velem.
Ez nem őszinteség kérdése. Változtatni már úgyse tudsz rajta, csak neki okoznál fájdalmat.
Kérdés, hogy mi a fontosabb számodra: hogy ne okozz fájdalmat a párodnak, vagy hogy saját magadat megvédd a lelkiismeretfurdalástól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!