Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is akiből undort , viszolygast vált ki párja ( férje) állandó “ szellentése”? Már túl vagyunk a kommunikáció részen, azt mondja egy férfi fingik és pont?
21.
Nappal is előtud fordulni, hogy nem szándékos, pl. ha olyan kaját ettek. Bár erre mondom én azt, hogy ezért kell két szoba minimum, hogy olyankor ne legyenek egy helyen, az emésztési folyamat alatt. Ha felfúj az ebéd, nem tudsz mit tenni, maximum, hogy kerülöd az ilyen ételeket. Nálam szerencsére ilyen probléma csak ritkán van, de ismerek olyat akinél visszatérő és kb. belehal a szégyenbe, sajnálják is érte.
De aki direkt csinálja, vagy "vicceskedik" ott tényleg nincs remény, az illető bunkó. "Nem kicsit - nagyon!"
Engem nem zavar, én is szoktam, párom is szokott, nevetünk rajta, ennyi.
De ettől téged még zavar.
Olyan párt kell találni akivel ilyen téren is passzoltok.
Én nem bírnám elviselni, ha nem szellenthetnék a párom előtt. Pedig nő vagyok. Szerintem ez pont olyan dolog, amit csak a párod előtt csinálsz, család előtt nem pl. Hiszen vele vagyok a legkényelmesebben, vele engedhetem el magam mert ő az egyetlen aki sose ítél el.
De természetesen elfogadom, ha valaki meg ellenkezőleg gondolja. Csak szerintem ne próbáljuk már meggyőzni a másikat a saját igazunkról. Ez olyan mint a meztelenül alvás vagy zuhanyzóban pisilés.
Még versenyt is rendezünk belőle ha úgy van, de mindig alul maradok.
Engem általában a hangja zavar! Ha normálisan vagy csendben eregetne, de az a hülye trottyos leveses hang amivel kijön belőle!? Az tesz a sírba, meg mikor menet közben minden lépésnél recseg...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!