Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak fontosabb a barátja, mint én?
Én ezt nem értem. Nálunk tok alap, hogy ha egy pár vagyunk, akkor bizony együtt megyünk, ha valamelyikünket hívják. Nem azt mondom, hogy mindig egymáson kell lógni, meg ne lehetne egy pasis/csajos estét rendezni, de azért ez a másik véglet.
Talán a baráttal kellene beszélned, hogy mi a problémája veled.
28 évesen mit vagy együtt egy ilyennel??
Kéne a halálnak.
A párod egy majom.
Igazából neki kéne eszébe jutnia, hogy elhívjon téged néha ezekre a közös programokra, mert teszem azt mozi, vagy iszogatás, ugyan miért ne mehetnél vele? Vagy ezt úgy kell elképzelni, hogy szombatonként ő fixen elhúz egész napra te meg csinálj amit akarsz? Érdekes hozzáállás.
Ha engem hívnak valahova, és tudom hogy a barátom otthon lesz aznap, akkor 90%-ban megkérdezem, hogy akar-e jönni (kivétel tipikusan csajos programok).
Amúgy az volt az első gondolatom, hogy csajokkal programoznak meg buliznak, azért vagy onnan kiszorítva, főleg ha a srác amúgy nem is ismer téged annyira, akkor itt a párod sumákol.
Én szakítanék, ha egy hónapon belül nem változik a helyzet.
Bolond vagy te ha szerinted annyira normális hogy állandóan a haverjval buzul.. Elég gáz egy ilyen pasi és az ilyenek fognak inkább megrohadni egyedül aki előre helyez egy havert mikot van nője.
Mert az ilyen senkinek se kell!
Amúgy meg egyedül is jobb mint egy kretén pasival ennyi.
#8 Az exem aki rommá csalt, szintén úgy értékelte a dolgot, hogy nekem csak nem tetszik ha valami nem úgy van ahogy én akarom.
Inkább halok meg 10 macskával mint egy rossz kapcsolatban, legalább olcsó lesz a temetés, mert felzabálják a hullámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!