Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy csaj sem akar tőlem komoly kapcsit?

Figyelt kérdés
minden lány akivel dumálok és esetleg összejövök velük azt mondják ők csak kalandot akarnak de komolyat semmiképp, hát engem igazán nem zavar még mert csak 20 vok de azért furcsának találom...van egy két lány akivel komoly is lehetne csak most nincs lehetőség rá.
2010. júl. 29. 22:15
 1/8 nielindi ***** válasza:
mert a kapcsi szot használod...
2010. júl. 29. 22:16
 2/8 ness04 válasza:
egyetértek az elsővel lehet h magadban kéne keresned a hibát (már bocs)
2010. júl. 29. 22:22
 3/8 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi vagyok, különben is annal jobban nem érdekel most
2010. júl. 29. 22:23
 4/8 anonim válasza:

Szerintem olyan csajokkal talalkoztal akik meg elni szeretnek az eletuket es nem akarjak egyelore elkotelezni magukat.

en is igy voltam jonehany pasival....nem tudtam miert,de egyszeruen nem akartak komoly kapcsolatot.

hidd el majd talalsz tobb100 csajt aki majd komoly kapcsolatot szeretne;)

2010. júl. 29. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:
jaj, istenem, ki mond olyat h kapcsit?
2010. júl. 29. 23:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha 20 évesen "kapcsi"-zol, akkor értem a körülötted élő hölgyek problémáját.
2010. júl. 30. 00:05
 7/8 A kérdező kommentje:
hue p*csok nektek nem mindegy?
2010. júl. 30. 08:45
 8/8 A kérdező kommentje:
és koszi 3ik.
2010. júl. 30. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!