Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha a párod havonta egyszer megnézi az exe Facebook profiljat?

Figyelt kérdés

Ez belefér egy kapcsolatba?

Nem ír neki, nem hívja, nem keresi, amúgy is messze lakik,

csupán megnézi.

Ettől függetlenül szeretheti a párját? Vagy csak jobb híján van vele?

2020. máj. 20. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Mi érdekli? Én is szoktam nézni az exem profilját mert mindig megosztja hogy milyen játékok vannak leakciózva és ez érdekel. :D

De "csak úgy" elég bizarr lenne. Ha hiányzik neki az exe, minek van új kapcsolatban? Nem értem...

2020. máj. 20. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Miert nézegetném hogy ő mit nézeget?

Komolyan érdekel honnan tudjátok hogy kire mire keres rá ha nem nyomozgattok? Én azt se tudtam soha ha új ismerőse lett mert nem érdekelt mert megbízok a páromban.

Amúgy fogalmam sincs szerintem amíg minden oké ne foglalkozz ilyesmivel. Mindenkinek meg vannak a maga dolgai.

2020. máj. 20. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Párhavonta? Ugyan már, semmi durva nincs ebben, kíváncsiság, a legtöbb emberben ez benne van régi iserősöm, haverok, barátok, exek kapcsán.

Sokkal aggasztóbb, hogy ezt te egyáltalán nézegeted és nyomozgatsz, hogy kit nézeget, a srác helyében menekülnék.

2020. máj. 20. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Ebben a rendszeresség a probléma, nem az, hogy megnézi. Ettől függetlenül szeretheti a párját, de mindenképpen kötődik az exhez, ha folyamatosan csekkolja.
2020. máj. 20. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Hol olvastad, hogy párhavonta? A kérdésben az van, hogy havonta, tehát rendszeresen stalkolja az exet. Nem, a legtöbb emberben ez nincs benne.

2020. máj. 20. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Én is szoktam nézni exeim,vagyis egyedül a régi nagy szerelmem képeit szoktam néha így kíváncsiságóbl hogy mi van vele. De attól még nem jönnék vele össze ,nem szeretem stb. csak érdekel,hogy aki az életem része volt anno azzal mi történt,mivel ő elég aktív tagja a facnek.
2020. máj. 20. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Havi egyszer az konkrétan semmi, kicsit messze van a stalkerkodástól. Én abba a táborba tartozom, aki egyáltalán nem kíváncsi egyemberre az után, hogy kilépett az életéből, de a tapasztalataim szerint ezzel a legtöbben nem így vannak, mert igenis kíváncsiak, unatkoznak, eszükbe jut valamiről és ránéznek, stb. 10ből 8 ismerősöm ezt csinálja.
2020. máj. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!