Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5 hónapos kapcsolatban normális, hogy alig van intimitás?
Hetente kb 1x átlagban, de az is csak egy gyors nem túl szenvedélyes menet.
Közben meg bujunk minden mennyiségben, folyamatosan hozzáerunk egymáshoz, puszi, csók, olelkezes van, nagy beszélgetések, lelkizes, szórakozás, közös program, nevetés, odaadás, törődés, figyelmesség. Szóval minden adott, de a szenvedély nem az igazi.
Nagyon szomorú vagyok emiatt, próbálok türelmes lenni, de azért finoman célozni, hogy ez így nincs rendben, de nem akarom megbantani a páromat, hogy nekem kevés az ágyban, ami van. Közben meg olyan frusztrált vagyok, hogy fel tudnék robbanni. És a sírás kerülget, ha arra gondolok, hogy többé nem lesz szenvedélyben részem az életben.
#10-es Már az elején leírta: "Közben meg olyan frusztrált vagyok, hogy fel tudnék robbanni. És a sírás kerülget, ha arra gondolok, hogy többé nem lesz szenvedélyben részem az életben."
Azért írja valaki, hogy nem normális, mert a kérdezőnek ez nagyon is problémát jelent.
Átlagban sem, de az mindegy.
Nektek sem, mert neked nem. Lehet neki igen. Beszéljetek erről is. És kezdeményezz többet. Sok intím dolgot írtál le, azokat simán átfordíthatod ilyenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!