Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik-e olyan, hogy kontrollált érzelem?
Arra gondolok, hogy a barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, (az időn 80 %-át együtt töltjük), az elején nem együttélésnek indult, de így alakult.
Szerelmes lettem belé és ezt meg is mondtam, ő nem mondott semmit, kérdeztem, hogy mit érez.
Annyit válaszolt, hogy ő is szeret, de a maga módján, de nem szerelmes, viszont jobban szeret, mint egy barátot?!
Most akkor mi van?-kérdeztem, mert rosszul estett!
Azt mondta, most nem lehet szerelmes, ????, mert vannak tervei, amiket most akar megvalósítani, így kontrollálja ezeket az érzéseket.
:(
Hülye lennék, hogy ezekután is szeretem???
Viszont, volt egy eset, mikor részeg volt, de nem volt teljesen elázva, akkor mondta, hogy szeret és bocsássam meg a hülyeségeit (tudom, részeg állapotban mond mindenfélét az ember, de a szemein láttam, hogy nem hazudik)
Bocs, a hosszú regényért, köszi a válaszokat előre is!
L22
Volt már egy házassága, amiben eléggé megbántották, szerintem fél újra szeretni, mert akkor újra csalódik, ill. amit írtam, hogy a terveit valósítja meg...
Köszi a gyors válaszodat!
Létezhet ilyen,de nagy önuralom kell hozzá. Mint a legtöbb embert, engem is a csalódások tanítottak meg erre, adott esetben vissza tudom fogni magamat, elfojtom az érzelmeimet.
Azonban ennek is lehetnek mellékhatásai...az ember kiéghet, érzelmileg labilis lesz stb.
Ez nem tűnik egy felhőtlen szerelemnek!
Mi oka is van, vagy mi terve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!