Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik-e olyan, hogy kontroll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik-e olyan, hogy kontrollált érzelem?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, (az időn 80 %-át együtt töltjük), az elején nem együttélésnek indult, de így alakult.

Szerelmes lettem belé és ezt meg is mondtam, ő nem mondott semmit, kérdeztem, hogy mit érez.

Annyit válaszolt, hogy ő is szeret, de a maga módján, de nem szerelmes, viszont jobban szeret, mint egy barátot?!

Most akkor mi van?-kérdeztem, mert rosszul estett!

Azt mondta, most nem lehet szerelmes, ????, mert vannak tervei, amiket most akar megvalósítani, így kontrollálja ezeket az érzéseket.

:(

Hülye lennék, hogy ezekután is szeretem???

Viszont, volt egy eset, mikor részeg volt, de nem volt teljesen elázva, akkor mondta, hogy szeret és bocsássam meg a hülyeségeit (tudom, részeg állapotban mond mindenfélét az ember, de a szemein láttam, hogy nem hazudik)

Bocs, a hosszú regényért, köszi a válaszokat előre is!

L22

2008. nov. 23. 23:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Javítás: "időnk", "esett" bocsi!
2008. nov. 23. 23:33
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Létezik, én kicsit más hasonlót ismerek. Nem tudom, mi lehet a barátodnál, de abban biztos vagyok, hogy oka van, amiért így áll hozzád, és nem tudom, mikor, de eljön az ideje, amikor megosztja veled.
2008. nov. 23. 23:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Volt már egy házassága, amiben eléggé megbántották, szerintem fél újra szeretni, mert akkor újra csalódik, ill. amit írtam, hogy a terveit valósítja meg...

Köszi a gyors válaszodat!

2008. nov. 23. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél vele türelmes, csodákra képes.
2008. nov. 23. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
amikor érzi az ember hogy mindjárt belwszeret valakibe és tudja hogy nem lenne jó vége a dolognak akkor letudja magát beszélni róla, én még suliba kezdtem beleszeretni egy lányba és tudtam h a csaj sosem járna velem igy lebeszéltem magam róla. a saját tudatommal felfogattam azt hogy nem vagyok szerelmes mig végül tényleg nem lettem azt mertg nem lehet nem lehet, és az agyad elöbb utobb utoléri, hogy bebeszáled maganak a nemet.
2008. nov. 23. 23:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Létezhet ilyen,de nagy önuralom kell hozzá. Mint a legtöbb embert, engem is a csalódások tanítottak meg erre, adott esetben vissza tudom fogni magamat, elfojtom az érzelmeimet.

Azonban ennek is lehetnek mellékhatásai...az ember kiéghet, érzelmileg labilis lesz stb.

2008. nov. 24. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nem tűnik egy felhőtlen szerelemnek!

Mi oka is van, vagy mi terve?

2008. nov. 25. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!