Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon "bűn"? Mit kéne tanácsolnom? Ti mit tennétek a helyében?
Szerelemben, háborúban és dalszövegben mindent lehet.
De ezt nem neked kell eldönteni, hanem nekik. Te már leírtad a véleményed: "Azt sem találom helyesnek,hogy két ember aki ennyire kedveli egymást,ennyire szükségük lenne a másik szeretetére egy harmadik miatt ne lehessen boldog".
Na, a tanácsadás megkönnyítése végett a pasit elnevezzük Józsinak, a másik barátnőt meg Zitának.
Nos, miután Zita meg Józsi nem jönnek ki jól, sőt, Józsinak egyáltalán nem tetszik Zita, ezért igen valószínű, hogy köztük soha nem lesz semmi. Tényleg.
Ellenben Tia meg Józsi szinte "lelki társak", ahogy te fogalmaztál.
Innentől kezdve egyértelmű: Tia jöjjön csak össze Józsival. Zitának meg ezt dobta a gép.
Tudom,hogy nem az én dolgom eldönteni...Csak tanácsot kért.Én pedig hirtelen nem tudtam mit modnjak,mert mindkét érvét értettem...egyik odlanon az hogy megszerette ezt a fiút pillanatok alatt,másik pedig hogy lojális ember és a barátság nagyon fontos számára.nem "tizenháromnégy"éves emberkékről avns zó,hanem huszasévei közepénjárókról,szóval elhiszem,hogy akkor ha egy több éves barátság és a lehetséges nagy szerelem között kell dönteni ez egy komyol erkölcsi kérdés....És őszintén sjanálom,hogy iylen hüylén alakul.Azért írtam ki,mert mivel én enm tudok tanácsot adni,gondoltma megmutatom neki az érkező válaszokat,hátha az segít...
Amúgy a vicces hogy a másik lány tényleg Zita.:D A fiú nem Józsi,hanem András,de majdnem:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!