Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő hogyan reagálná le, ha kiderülne, hogy a párja maszturbál Billie Eilish-ra?
Maszturbálni szabad párkapcsolaton belül. De tegyük fel, hogy egy nő rányit a párjára, amint Billie Eilish fotójára maszturbál. A nő kiakadna ezen, vagy csak simán cikinek vagy viccesnek gondolná? Esetleg normálisnak, és nem is reagálná le meglepetten?
Mire számíthat egy férfi?
---------
+ kérdés a szavazáshoz:
Jó csaj Billie Eilish vagy nem?
Ha már maszturbál, nekem édesmindegy, hogy kire-mire. Hírességre is megteheti, ha éppen ahhoz van gusztusa, csak olyan személynél zavarna, akit személyesen is ismer(ünk), és akivel potenciálisan bármikor találkozhatna és kiléphetne a fantáziájából a valóságba a dolog. Billie Eilish nem ilyen, így ha hozzá van kedve, akkor hajrá.
Mondjuk ha olyan szituációban maszturbál, amikor én is elérhető vagyok, akkor az zavarna. Márpedig ha rá tudok nyitni akció közben, akkor nagy valószínűséggel elérhető vagyok. De ilyen helyzetben is az érdekelne legkevésbé, hogy éppen kit néz közben.
Megijednék, hogy kissé nekrofil a pasi.
Az a csaj egy élőhalott.
Én bírom a csaj zenéit, párom állandóan szidja, a hangját a külsejét mindenét.
Ha mégis rá recsizne, és megtudnám, összeesnék a röhögéstől. És vegye tudomásul hogy onnantól kezdve rendszeresen hallgatjuk a kocsiban a bad guy-t és kuss van. :D
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!