Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadják azt, hogy a szép nők többsége a pénzre megy, amikor ezeket a csajokat hírességekkel, gazdag emberek autójában lehet látni?
Istenem,annyira kreten vagy,hogy az már faj. Te nyilván jobban látod,hogy hogy nézek ki,mint azok a férfiak,akik ismernek és a véleményük alapján vonzó vagyok.
Visszatérve,az én párom sem gazdag,sőt,soha nem is érdekelt,hogy melyik paromnak mennyi pénze van,mert nem egy kitartott személy akarok lenni,hanem egy egyenrangú társ a párom számára,akivel mindent felesben intezunk.
Nagyon gaz,hogy felnőtt létedre ennyire keserű vagy,és a nőknél való sikertelensegedet arra fogod,hogy hat mindegyik csak a pénzre megy. De tudod mit? Ha te lennel a leggazdagabb vagy legszexibb pasi a földön,ilyen hozzáállással se lenne senkid.
Üdv:21/szép nő ;)
Szexi pasi vagyok, ha kellőképpen rendbe teszem magam, és ha ehhez hozzavesszük még, hogy intelligens vagyok az maximum akkor is csak arra elég, hogy a szép nők leszopjanak a mosdóban, aztán másnap elfelejtsenk.
Egy szép nő nem vesz komolyan egy csóró pasit. Nem égeti magát vele nyilvánosság előtt.
"Ha te lennel a leggazdagabb vagy legszexibb pasi a földön,ilyen hozzáállással se lenne senkid."
Ahh, dehogy. Csak a szupermodellek még szarás után is kinyalnák a seggemet.
Ha jól nézel ki és van pénzed,akkor mit sír a szád,hogy nem kapsz szép not,amikor állítólag MINDEN szep no csak a pénzre megy? Kicsit ellentmondasokban vagy.
Életemben nem volt szex kapcsolatom,meg sem tudok kívánni olyat,aki “csak” jól néz ki,de nem ismerem és nincs jó kisugárzása. De akkor állításod szerint én nem vagyok szép,mert nem bukom rad.
Amúgy meg attól,hogy valakinek nincs (annyi) pénze,meg lehet magára igenyes,és nem kell,hogy látszódjon rajta,hogy le van égve. Egy párkapcsolathoz kell pénz,hogy a pár tudjon programokat csinálni,amik közelebb hozzák őket egymáshoz,de elég ehhez egy fagyira vagy egy mozira való pénzmennyiség is.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!