Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mi a véleményetek arról mikor a nők 2 órán keresztül sorolják az egymásnak ellentmondó, irreális elvárásaikat a férfiakkal szemben, de amikor a férfi annyit mond, hogy vékony, csinos, formás lányt keresek akkor a nők felháborodnak?
Nők többsége: Legyen erős , sok pénze, szép háza, hogy biztonságban érezhessem magamat és legyen jövő kép, szép autó amivel viszi a kis seggemet mindenhová vagy legyen két kocsija és az egyiket adja nekem.Viselje el a borzalmas természetemet. Tartson gyönyörűnek, de ha idegesít, hogy minden nap elmondja, hogy milyen szép vagyok akkor vegye észre magától. Szórakoztasson, nevettessen meg és adjon sok figyelmet, hogy ne unatkozzak.
Nekem ne kelljen semmit csinálnom azon kívül, hogy jól nézzek ki, követelőzök ,nyávogok, őrjöngök, ha nem az van amit én akarok.
Ugyanakkor , ha hangulatváltozásaim vannak akkor értsen meg.
Míg a férfi, ha annyit mond, hogy szeretnék egy formás, csinos szép arcú lányt aki normális, nem önző, nem élősködik, tudja, hogy neki is bele kell adni a kapcsolatba és nem csak a testét, illetve ne legyen közönséges akkor a nők támadásba lépnek és azt mondják, hogy mi álom világban élünk.
Ők nem?
van erre egy szép mondás. valahogy így hangzik.
hatalmas tervekkel indul el a mókus az erdőbe, de a végén egy fél szem mogyorónak is örül.
"hatalmas tervekkel indul el a mókus az erdőbe, de a végén egy fél szem mogyorónak is örül."
- Ha csak szar mogyoró van, akkir inkább inkább nem eszek semmit. Ezért van olyan sok kényszerszingli Nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!