Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is eltunyul a kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is eltunyul a kapcsolatban? Lehúzzátok egymást? bővebben

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején mindkettőnknek jó fizikuma volt, rendszeresen sportoltunk. Aztán a barátom abbahagyta és húzott magával. Persze engedtem a nyomásnak, mert olyanokkal jött, hogy szivesebben megyek el edzeni, minthogy vele legyek. Nem akartam ilyen barátnő lenni. De mintha mindig megérezte volna, hogy mikor akarok elindulni futni és akkor szólt, hogy jön. Dolgozok, este érnék rá edzeni és vele is találkozni. Prioritásként őt választottam. Mostmár van rajtam +4-5 kg, amit meg szóvá tett, hogy milyen pocit növesztettem, meg hogy régebben jobb volt a fenekem.

Igyekszem sportolni, de nem tudok már annyit. Nagyon zavaró ez az állapot.

Mi a megoldás erre?

2020. máj. 17. 22:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%
Persze húz magával... mindigmásrakellfogni ilyenek az emberek.... ha akarnálsportolni akkorsportolnálam múgy is... nem kell a párkapcsolatrafogni
2020. máj. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!