Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság akadnak még olyan lányok,hölgyek,akik komoly
kapcsolat (és összeköltözés) esetén,hajlandóak
lennének kis (kétkezi) külön munkára hogy a kapcsolat
anyagilag is haladjon előre? Lista lent!
Figyelt kérdés
Bár gondolom sok nő nem szereti összekoszolni a kezét és milliomos öltönyös férfiről álmodik,de hátha van kivétel.
Mire kiírtam a kérdést,rájöttem a körmözés ilyesmi.
De amikre gondolok közös programok: akár diózás (2019ben sokat felvásároltak) zöldség virág termesztés,bérbe sütés,10-20db tyúk(hagyományos tartás)....
Minek kene ilyesmivel “osszekoszolni a kezem”? Az ismerodi koromben szinte mindenkinek egy munkaja van es kesz, utana pihenes es hobbik. Most az lenyegtelen, hogy valakinek ez 8 ora alkalmazotti melo, masnak meg 14 ora sajat vallalkozas.Nekem ez a normalis. Diot maximum magamnak szednek itthonra, egyszer jopofa program lenne, de nem eladni. Nem a kez osszekoszolassal van a gond, nem jarkalnek mindenfele gyoker melokra, hogy osszeszedjunk valami apropenzt.
2020. máj. 17. 18:03
12/24 anonim válasza:
Én orvos leszek, nem hiszem, hogy mellette időm és kedvem lesz tyúkokat etetni vagy almát szedni, de még egy kert gondozásához sem igazán érzem az affinitást. Vidéken élek, itt nőttem fel kertes házban, ha kell, akkor nagyon szívesen segítek bármilyen kétkezi munkában a szüleimnek vagy a nagyszüleimnek, de csak úgy hobbiból nem csinálnám. Ja, és nem kell pénzes pasi, ha lusta lennék és/vagy luxusfeleség szerettem volna lenni, akkor nem tanulásba öltem volna ennyi időt és energiát, hanem pl szolizásba, edzésbe és plasztikai műtétekbe.
2020. máj. 17. 18:49
13/24 Sunshinedoll válasza:
Van saját munkám, ami jól fizet, abból megy a közösbe. Ha nem érezném kielégítőnek, akkor csinálnék valamit mellette, vagy váltanék, nyilván, de a mostani helyzetemmel én elégedett vagyok. Falus lány vagyok, nem idegen tőlem az ilyesmi, de nem ebből élek most se, és nem is akarok ilyesmiből megélni. Kevés szabadidőm van, amit arra fordítok, hogy tanuljak olyan dolgokat, amik elősegíti, hogy a karrieremben fejlődni tudjak. Nem fogok a szabadidőmben bérbe sütni, ha nem muszáj. Magamnak se sütök, mert nem tudok sütni, és őszintén szólva nem is érdekel a sütés.
2020. máj. 17. 18:58
14/24 anonim válasza:
Állatot (haszon miatt) nem tartanék, és a diópucolás sem az én világom. De falat szó nélkül glettelek, csiszolok, alapozok és festek. A nappalinkat utoljára egyedül csináltam meg, miután lejavitottam a hibákat, ki is festettem. Szóval nem ijedek meg a fizikai munkától. De amit nem akarok, azt nem fogom csinálni.
33N
2020. máj. 17. 19:12
15/24 anonim válasza:
Ha ezeket csinálnám akkor nem kicsiben. Nem értem ebből hova lesz nekem plussz jövedelmem. Keresek havonta 2 ezer forintot? Minden ami mezőgazdaság vagy állattartás csak nagyobb volumenben éri meg. Kisvárosban nőttem fel, próbálkozott mindenki ilyen kis baromságokkal de nyereséges sose volt. Nekünk is volt 10-20 csirkénk de azon kívül, hogy egy délutánra nem tudtál elmenni otthonról semmi haszna nem volt. Havonta az a nagyon max 5 ezer forint amit hoz lebontva a legkevésbé sem hiányzik, de legalább órákat kell szarozni vele minden egyes nap. Akinek 20-nál több az IQ-ja az belátja, hogy ez anyagilag a legkevésbé sem fog előrevinni, viszont egy életre odaláncol szabadnap nélkül.
2020. máj. 17. 19:13
16/24 anonim válasza:
Kérdező, ez egy kisstílű életmód, miért nem tanulsz inkább, hogy jobb munkát szerezz, vagy csinálsz valami értelmes másodállást?
2020. máj. 17. 19:21
17/24 A kérdező kommentje:
16! Igazából csinálok,csináltam. Csak ráment a kapcsolatom. Mert külön!!!! Csináltuk.
2020. máj. 17. 19:27
18/24 anonim válasza:
Hát még jó, hogy külön csináltad. Most komolyan szerinted diótörés meg hullazsákvarrás a módja, hogy életben tarts egy kapcsolatot?
2020. máj. 17. 19:29
19/24 anonim válasza:
Gondolom akkor arra ment rá a kapcsolatod, hogy meló után is ezeket nyomtad ahelyett, hogy a pároddal SZÁMÁRA IS értelmes programot csináltál volna. Tudod, egy kapcsolat kompromisszumokra épül, ha találsz is olyan nőt, aki kimegy veled a tyúkólat ganézni, akkor annak más fog hiányozni, amit szintén nem adsz majd meg.
Amúgy meg ha munkamániás vagy, akkor minek neked pár? Ha a főállásod mellett is robotolni akarsz? Ne várd már el, hogy más ember is a 8-10-12 óra után még dolgozni akarjon, csak mert Te nem tudod abbahagyni.
2020. máj. 17. 19:35
20/24 anonim válasza:
18 - as :XDD
Amúgy én a múltkor kaptam egy "remek" ajánlatot egy mesterember ismerősömtől, aki mellesleg rám akart mászni : mivel ő úgyis szobafestőként dolgozik, legyek a felesége és dolgozzunk majd együtt, milyen jó segéd leszek, támasztom majd neki a létrát meg cipelem a vödröt XDD nem is tudom, mikor kaptam ilyen romantikus gesztust egy férfitól...es szegény nem érti, miért van egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!