Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja el a lány a férfit, ha biztos benne, hogy megcsalja?
A lány 22 éves, a férfi 31. 2 és fél éve együtt vannak, távkapcsolatban, hetente egyszer vagy kéthetente találkoznak.
Személyesen nem ismerem a lányt, egyik barátnőm beszélt vele (ők se ismerik egymást).
Az egész story ott kezdődött, hogy a tavaly nyáron ennek a lánynak a barátja elkezdett nekem udvarolni. Randiztunk, tudtomra adta, hogy tetszem neki, ezután elérte a célját, és egyszer megtörtént a szex is. Utána nem keresett. A Facebookon rájöttem, hogy ki volt a barátnője, és kiderítettem, hogy még együtt vannak (mikor randizni kezdtünk, azt mondta, hogy 2 hónapja szakítottak). Fél évig nem keresett, vagy ha keresett, akkor nagyon szűkszavú volt, és minden alkalommal elhívott valahova (persze ezekre a "munkája" miatt nem került sor). Télen bevallotta, hogy a nyáron kibékült a volt barátnőjével azért nem keresett, de a barátnője megint szakított vele. Elkezdett engem megint keresni, minden nap írt, randira hívott. Jó párszor elutasítottam, csak rá egy hónapra fogadtam el. Az "első" randin az első 5 perc után megcsókolt, le akart megint fektetni. Ez csak a harmadik randi után sikerült. Mondta nekem, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra, mondtam, hogy szerintem nem találunk. Én sejtettem, hogy kibékült a volt barátnőjével, de neki nem mondtam semmit, ő azt hiszi hogy nem tudok róla. Elhívott a hétvégi házába, bulit szervez a barátaival, mondta, hogy hívjam meg a barátnőimet. Tudtomra adta, hogy megint le akar fektetni.
Van egy nagyon jó barátnőm, akit nem ismer ez a férfi és a volt barátnője se. Az én barátnőm megkereste Facebokon a férfi "volt" barátnőjét, és az egyetemről kérdezte. Szó került a kapcsolatokról is. A lány nagyon barátságos, bőbeszédű, tanácsokat adott a barátnőmnek, anélkül, hogy ő kérte volna, majd elpanaszolta, hogy milyen az ő kapcsolata: Interneten ismerkedtek meg, 2 és fél éve vannak együtt, kevésszer találkoznak, és nem beszélnek sokat. Mondta, hogy a barátját nagyon távolniak érzi. Egyszer se mondta neki, hogy szereti, vagy hogy tart hozzá, de a lány odavan érte. Azt is elmondta, hogy a barátja telefonjában indiszkrét, intim beszélgetéseket talált más lányokkal, és biztos benne, hogy csalja. Én is biztis vagyok benne, hogy velem is megcsalta. Őszintén, én nagyon sajnálom a lányt, akkor js ha nem ismerem. A barátnőm megmutatta a beszélgetést, egy őszinte, tiszta szívű lánynak tűnik, aki tisztában van a helyzettel, de nagyon szereti a barátját és nem tudja elhagyni. Nem szeretnék a lánnyal beszélni ismeretlenül, meg bele bújni a kapcsolatukba, vagy elrontani, de tudom, hogy ez a lány többet érdemel nála. És úgy érzem, hogy szeretnék rajta segíteni
Mit lehetne segíteni?
Sokan elfelejtik, de segíteni annak lehet, aki kéri.
Te tisztában vagy azzal mit csinálsz, inkább azzal próbálj foglalkozni ( ezt nem lehúzóan akartam most mondani).
Max annyit tehetsz, hogy nem fekteted meg magad vele többet, hiszen tökéletesen tisztában vagy a helyzettel, hogy mit csinálsz ( te is), meg a pasi is. A pasinak max elmondhatod, hogy tudod mit csinál a barátnőjével, és hogy te ebben nem akarsz részt venni.
Ennyit tehetsz, ami még értelmes, a másik meg max elgondolkozik. Meg a másik lány is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!