Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arrol mi a véleményetek, hogy a 40 éves barátnőmnek irok egy szerelmes smst, de félbe kell hagynom, este meg belenéz a mobilomba megtalálja a félig megirt smst, s kiveri a balhét, hogy ezt kinek akartam elkuldeni?
Extrém féltékenység és ok nélküli bizalmatlanság nálam többé nem férne már bele. Amikor nem ehhez tartottam magam, abból katasztrófa lett.
Én nem tudok így élni, senkivel. Akármennyit sérült is korábban valaki más miatt, azért ne velem bánjon úgy, hogy megaláz a nyomozással, kutakodással, faggatással.
39/N
Kérdező, sajnálom. Úgy hangzik, mintha elhamarkodottan igyekeztél volna túllépni ezen, szőnyeg alá söpörni(?), és most megbántad.
Ha nem önazonos a döntésed, még mindig mondhatod, hogy átgondoltad, aludtál rá, úgy érzed, ez többé nem az, amiben élni tudsz, így be kell, hogy fejezzétek.
De ha nála tényleg elindult a lavina, mert valójában örökös gyanakvással a lelkében szorong minden mozdulatod, főleg gondolatod miatt, akkor sajnos úgysem kell túl sokat várnod a következő "alkalomra", most vérszemet kapott, mert "volt értelme kutatni" és nem is szakítottál mikor kiderült :(
(A #14 voltam.)
🤦😄
Ne haragudj, hogy kikacagtalak! Abban igazad van hogy engedely nelkul turkalt a mobilodban es ezert joggal vagy morcos, de az kacagtatni valo, hogy neki irsz egy fébe hagyott szerelmes üzenetet es ő meg számon kér hogy kinek írtad.
Miért nem valaszoltal ha tudott volna nem kivancsiskodni, mint egy kisgyerek, aki nem birja ki karacsonyig, es felturja a lakast az eldugott ajandekok utan. Akkor a sajat mobiljan olvashatta volna. Es jot kacagj kozben mikor ezt mondod. Aztan igy folytatva: De mit erdemel az a bunos aki a mobilomba turkalt az engedelyem nelkul. Es kapd el es kimeletlenul csikizd meg ugy hogy konyorogjon a nevetes kozben, hogy hagyd abba eees igertesd meg vele hogy nem turkal a mobilodban.
Ez a békés megoldas.
A masik hogy morcosan megmondod neki, hogy ne turkaljon a mobilodba. Aztan mindketten morcosan nezhetitek a masik hatat.
De ahogy olvasom mar targytalan mert szakitottal vele? Nem olvastam el mindent. 19-es vagyok.
A tulzott féltékenység nem jó. A zold szemu szornyecske Othello valtozata csak tonkreteszi a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!