Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne mondani, hogy szexmunkát végeztem a kapcsolatunk előtt?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, ő nem tud erről.. Igazából rajtam kívül senki sem tudja.
Mostanában többször eszembe jutott az a pár hónap, egyszer majdnem elszóltam magam.
Nem utcasarki kategória voltam, hanem volt pár férfi, akivel rendszeresen találkoztam, 'sugar daddy' - k voltak. Diákmunkából éltem igencsak szarul Budapesten, senki sem támogatott.
2020. máj. 15. 01:35
11/18 anonim válasza:
Már rég el kellett volna, hogy mond neki a dolgot.
13/18 anonim válasza:
Az én idióta exxem azt is nehezen viselte hogy előtte 1 emberrel szexeltem, azzal is gumival..
26 évesen..
Más meg 16 évesen kapásbol már 5el dugott
14/18 anonim válasza:
Pasiként írom hogy ne mondd el. Én nem tudnám elfogadni. Nyilván nincs két egyforma ember de ha a párod is olyan mint én akkor dobna. Fennáll a veszélye hogy máshonnan megtudhatja? Mert ha nem inkább ne tedd. Egy világ omlik össze ilyenkor egy emberben.
16/18 A legrosszindulatúbb válasza:
Négy év után jutott eszedbe, hogy el kéne mondani? Akkor, amikor már úgymond full "be van biztosítva" a kapcsolatod? Gratulálok. Nálam azonnal repülnél, hogy eddig halogattad, úgyhogy ha nem akarsz magadnak problémát, dugd el jó mélyre.
17/18 anonim válasza:
Az van, hogy ez 4 év után nem az őszinteségről szól hanem arról, hogy téged emészt az, hogy eltitkoltad ezt a dolgot előle. Neki ezzel semmivel sem lenne jobb, sőt még szarabb lenne. Egyébként az én olvasatomban nincs lényegi különbség a sugar daddy felállás és az útszéli között. Mindkét esetben szexuális szolgáltatást nyújtasz pénzért cserébe olyan embernek akivel amúgy nem kezdtél volna. Az pedig, hogy azzal takarózol, hogy szarul éltél az is csak saját magadnak magyarázat. Sokan élnek szarul, mégsem állnak k*rvának.
18/18 anonim válasza:
Szerintem el kellene mondanod, és vállalnod az ezzel járó összes következményt. Ez olyan dolog, amiről a másik félnek joga van tudni. Főleg úgy, hogy az emberek jó része hangosan követeli az őszinteséget egy kapcsolatban. Nem feltétlenül arról van szó, hogy annak idején mit tettél (bár az sem feltétlenül jó pont, hogy áruba bocsátottad a tested), hanem arról, hogy eltitkoltál a párod elől egy fontos dolgot. Márpedig valószínűleg te is elvárod tőle, hogy őszinte legyen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!