Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ahogyan az exéről vélekedik?
Több mint 2 éve szakítottak. Mi lassan 1,5 éve vagyunk együtt barátnőmmel. Volt már korábban is próbálkozása az exének. Tavaj felhívta hogy kezdjék újra, elhajtotta hogy van kapcsolata. Eddig gyűlölte őt mert rosszul bánt vele nagyon, most pár hónapja újra beszélnek. Az exe írogat neki ő meg válaszol.
Beszéltünk erről. Mondtam barátnőmnek hogy miért nem bír kilépni már végre az életéből és hadja békén őt. Erre barátnőm azt válaszolta nekem hogy nem is fog mert nem lehet csak úgy kitörölni egy ember emlékeit.
#pótlék
Barátom, van egy rossz hírem.
Szia! Lányként mondom,hogy abból a szempontból igaza van baratnodnek,hogy egy ember emléket nem lehet és nem is kell kitörölni. Viszont az,hogy meg a mai napig beszélnek,szerintem nem valami biztató. Lehet,hogy azért van veled,mert jobban bansz vele,miközben meg öt szereti. Így mindkettőt tudja csinálni egyszerre. Tőled megkapja a törődést,az exetol meg a beszélgetéseket és érzelmeket,amire szüksége van :(
21N
" nem is fog mert nem lehet csak úgy kitörölni egy ember emlékeit."
De igen, ki lehet törölni. Persze olykor nyilván eszedbe fog jutni havonta egyszer-kétszer de semmi több. Én szerintem nagyon zavaró, ha párkapcsolat mellett az exével csacsog valaki úgy, hogy az ex nyilvánvalóan vissza akarná szerezni.
Emléket nem lehet kitörölni, de azt a rohadt messenger kapcsolatot igen.
Tudod, hogy nem ártalmatlan céllal közelít az ex, de mégis tűröd. Balek vagy.
Mondjuk a barátnőd sem a teremtés csúcsa, ha egy vele rosszul bánó pasit latolgat ismét
Nem azért gyűlölte őt mert rosszul bánt vele, hanem mert elhagyta. Most hogy előtte van a mézesmadzag megint, ráharapna újra, ezért örömmel beszélget vele.
A barátnőd amiatt van veled mert kényelmes opció vagy, de közben az exére vágyik. Ha döntenie kéne kettőtök között, egy pillanat alatt kerülnél a szeméttelepre.
TavaLY, haGYja békén
Csak azért szólok mert lehet hogy ezért áhítozik az exre, mert ő nem ilyen égő hibákat vét. Facebookon legalább használj helyesírás ellenőrzőt, ha ott is írsz valamit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!