Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozhatnám vissza a szenvedélyt a kapcsolatunkba?
32 éves nő vagyok, vőlegényemmel élek együtt, szintén 32. A kapcsolatunk alapjaiban véve jó. Jól kijövünk, sőt, legjobb barátok is vagyunk, amióta ismerjük egymást. Nagyobb veszekedés nem igazán szokott lenni. Nagyon jól elszorakozunk együtt, még most, a karantén alatt sem volt semmi nagyobb probléma a 24 órás kényszer együtt lét miatt sem. Szóval jól elvagyunk mi együtt. Viszont egy kicsit langyos a kapcsolat. Kezdem úgy érezni, lassan átmegyünk csak nagyon jó baráti viszonyba. Régen folyton simogattuk egymást, az utcán is mindig fogtuk egymás kezét, a liftben is csókolóztunk amíg fel nem értünk, mindig kerestük az alkalmat, hogy mikor nem lát minket senki, és mindig egymásnak estünk. Iszonyú jókat szeretkeztünk. Szóval egymásra voltunk tapadva. Ez most egyáltalán nincs meg és majd kiszakad a szívem, annyira hiányzik. Én még mindig nagyon szerelmes vagyok belé. Hiányzik ahogy csókol, hianyzik az érintése. Minden. :( De fél éve szinte semmi szex.
Hogyan lehetne újra olyan szenvedéllyel teli a kapcsolatunk? Mit tehetnék?
Gondoltam első lépésben ráncba szedem magam, mert az igaz, h most a karantén alatt nem vagyok a toppon külsőleg. Nekem nagyon hiányzik a közelsége, szeretném újra érezni ami régen volt köztünk.
Szerintetek mit lehetne tenni?
#13as!
Minden rendben, együtt vagyunk!!! 😊😊 Nem történt nagyobb baj, kicsit kellett beszélgetnünk, ki mit szeretne, hogyan javíthatnánk dolgokon, mert egyikőnk sem akarta eldobni azt ami van! És minden szuper. :)
Jajj gratulálok nektek!
Ha esetleg nem túl intim, akkor tudnál mondani pár szót arról, hogy mi volt a probléma és hogyan sikerült megoldanotok? Hasonlón megyek át én is a párkapcsolatomban, és érdekelne olyanok tapasztalata, akiknek sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!