Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol jöttél össze a pároddal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol jöttél össze a pároddal? Ha társkereső oldalon, akkor melyiken? Mióta vagytok együtt?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok
2010. júl. 29. 04:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Ált. iskolába ismertem felettem járt 1 évvel.Aztán én másik város ö is másikba.10 évig nem is tudtunk egymásról.Én elváltam haza költöztem a szülővárosomba.Ö innen 8km re lakott haza járt hétvégente.Myvipen bejelöltem ,mert ismerem.Ö felvett msn re elkezdtünk beszélgetni,megbeszéltük ,hogy 1 hét múlva jön haza mert Bp en melózott és akkor találkozunk.' hét alatt 150sms ment el.Azóta együtt vagyunk,vettünk házat,tervezzük a közös babát(nekem van ez előző házasságomból egy 3.5 éves)

1éve vagyunk együtt lassan.

25/N

2010. júl. 29. 07:49
 12/33 anonim ***** válasza:
84%
TV2 korridor chat. 2001-ben. Azóta is együtt vagyunk, és remélem ez még nagyon sokáig igy is marad :)
2010. júl. 29. 08:05
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy élelmiszerboltba dolgoztam!:)Ö meg rendszeres vásárló volt.Egy napon bejött,vett egy szem paradicsomot és pénzel együtt a kezembe nyomott egy "szerelmeslevelet"!:)(L)

Ez 5hét múlva lesz 11éve,azóta megvettük a saját otthonunkat és született két kisfiúnk.4 és 8 évesek.

Én 16 voltam akkor,Párom meg 18.

2010. júl. 29. 08:16
 14/33 anonim ***** válasza:
71%
Meghívtak egy házibuliba, Ő volt a házigazda.
2010. júl. 29. 08:32
 15/33 anonim ***** válasza:
79%

Volt egy osztálytársam aki egyszer bemutatta a bátyát. Elég helyesnek találtam. Utána mondták, hogy van egy testvére. Nem különösebben érdekelt.:) Rá 1-2 napra iwiwen rákerestem. Bejelöltem isminek és ráírtam. Aznap már msnen beszélgettem vele. Elég jól elvoltunk. Másnap már át is jött dvdzni. Azóta együtt vagyunk. Azaz 1év 4hó és 16napja ^^

én 20 vagyok barátom 27

2010. júl. 29. 08:37
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Közös baráti társaság révén. 3 éve vagyunk együtt.
2010. júl. 29. 08:44
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám barátja volt, most már az én vőlegényem és a kislányom apukája. 5 éve vagyunk együtt.

25/N

2010. júl. 29. 09:02
 18/33 anonim ***** válasza:
48%

myviprandi

8 hónap

L/15

F/19

2010. júl. 29. 10:53
 19/33 anonim ***** válasza:
44%

love.hu-n ismertük meg egymást, és levelezni kezdtünk, de akkor még egyikünk sem tudta, lesz-e ebből valami komolyabb, csak beszélgettünk. Én akkor lettem végzős a gimiben, és nem volt szalagavatós keringőre párom. Erre ő felajánlotta, hogy vállalná a feladatot :) Megbeszéltünk egy személyes találkozót, szimpatikus volt, szóval belementem. :) Egy darabig csak táncpartnerként tekintettünk egymásra, bár ő próbált közelíteni felém, a lelkemhez, de én még nem lábaltam ki teljesen az exem okozta szerelmi bánatból, ezért iszonyú zárkózott voltam. Aztán egyszer kibuktam az egyik próba után, ő pedig megvigasztalt, és egy jó nagyot beszélgettünk. Onnantól egyre közelebb kerültünk egymáshoz, aztán az egyik próba után megcsókolt, és onnantól számoljuk, hogy együtt vagyunk :)

Ennek novemberben lesz 3 éve :)

Én 21/l, ő 25/f

2010. júl. 29. 12:20
 20/33 anonim ***** válasza:

Amikor már megbeszéltünk hogy járunk az a házunk(szüleim háza)előtt volt a páromék(szülei) kocsikjukban.De már előtte pár hónappal ismertük egymást,és amikor a megbeszéltük hogy járunk elötte egy héttel volt már 1 csók.4éve hogy 1ütt vagyunk.

22/L 25/F

2010. júl. 29. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!