Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőt is zavarna, ha a párja ilyen megjegyzéseket tenne mindenre?
Példák:
Amikor vendégségből sütit, ételt kapunk:Ne egyél belőle sokat, mert nőni fog a feneked.
(Úgy összességében mindig kiszabja, hogy holnap mit egyek, mert "meg fog romlani")
Amikor hazajön, egyből belenéz a kukába és ha talál egy túrótudis vagy egy 45 g-os sós pálcika csomagolást,amit ebéd után ettem, akkor szóvá teszi, hogy bezzeg ezt eszem.
Persze ő bármikor bármit ehet, mert neki kell a kalória és ő amúgy is jó formában van.
Régebben volt olyan, hogy pont emiatt nem ettem több napig egy falatot sem, csak ittam.
Ha meglátja, hogy fehér a bőröm és eszébe jut, hogy erre mondani kellene valamit:Mikor mész szoliba? Mikor fogod napoztatni a bőrödet?
(Szoliba most nem tudok járni, fokozottan figyelnem kell a fényvédelemre)
Ha nincs rajtam smink: Újra a szolis kérdések: Mikor mész szoliba? Mikor napoztatod a bőrödet?
Ha van rajtam smink: A smink "ármány és hazugság".
Amikor valami visszafogott, egyszerűbb de számomra csinosabb ruhát veszek fel: Ez nem áll valami jól, anyukás (de vásárolni nem jön el velem, mert "fáj" a lába).
Ha kevesebb ruha van rajtam rám néz és ezt kérdezi: Mikor megyünk edzeni? "(nem vagyok kövér, átlag vagyok, sőt...múltkor pedig egy idegen nő megkérdezte, hogy mitől vagyok ilyen sportos).
Amikor valahol szívesen dolgozom, nem stresszelek, elfogadhatóan keresek: Ne gürizzek ott, Kihasználnak, tud nekem jobbat, ahol többet keresek (de amit említett ahhoz nem értek annyira és nem is érdekel maga a terület).
Összességében szinte sosem jó semmi neki ahogy csinálom, amikor csinálom, amit csinálok.
Mindennel ellentétben ő mindent jót, jókor és jól csinál, mindent megmagyaráz, hogy neki ezt miét lehet.
Apróságok, de bevallom őszintén, hogy már kezdenek kicsit zavarni, amikor a nap 24 órájában ezt kapom minden mozzanatomra.
Kíváncsi vagyok, hogy csak engem zavarnak ezek, vagy tényleg nem normális, hogy már szinte minden meg van szabva, ellenőrizve vagyok.
Ès most hogy ennyi "szájból hallottad" a vèlemènyt mit fogsz tenni? Nem tervezed elhagyni?
Azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy cèlt èrsz azzal, hogy ezt a kèrdèst megmutatod neki?
Ha ezek zavarnak, akkor hogy tudsz ilyen emberrel összejönni?
Engem is zavarna, de nem is lennék.vele együtt.
2 évig voltam együtt egy UGYANILYEN NÁRCISZTIKUS PHASZKALAPPAL. Vagyis se veled se nélküled, mert még 'valamennyi' önbecsülésem maradt. A környezetemben mindenki mondta,hogy meneküljek. Havonta többször sírtam (előtte átlag évente egyszer a Gladiátoron vagy más sírós filmen). Úgy kezdik ezek az elmebetegek ,hogy az ujjaik közé csavarnak. Általában nagyon jó a kisugárzásuk, a társaság középpontja. Mindenkinek azt mondja, amit hallani akar. Ő mindenre tudja a választ, legyen az lelki probléma, családi probléma. Mindenre az a válasza, hogy én is, csak én sokkal jobban. Pl te 10 mp alatt futsz le 100 métert. Erre ő 9 mp alatt futja. Ezt szisztematikusan mindenféle versenyhelyzetben bizonyítja. Az elején minden rózsaszín ködben úszik, mert úgy érzed megtaláltad a lelki társadat. Utána pedig jönnek sorban az önbizalomromboló beszólásai, ahogy éppen megérezte, hohy szerelmes vagy. Ugyanezeket a beszólásokat szó szerint vissza tudnám idézni. ' Használhatnál több sminket. Sportolhatnál többet. Hordhatnál több csinos ruhát. Ehetnél kevesebbet. ' Ezek mind mind azért mentek, hogy mellette csakis bomba nő jelenhet meg, egy szimpla baráti találkozóra is puccba kellett vágnom magam. A fogyhatnál úgy jött, hogy a 170 centimmel és 55 kilómmal mondta, hogy azért 2 kiló még lemehetne, mert akkor pont az ideálja lennék. Nyilván rohadtul megsértődtem, de fél óra múlva már én kértem bocsánatot tőle, addig csűrte csavarta. Ezek a nárcisztikus phaszkalapok a világ legjobb manipulátorai, azért ilyen nehéz szabadulni tőlük. Valamilyen szinten megértem a kérdezőt, nekem is 2 évbe telt kidobni a pasit. Számtalan szakítás, se veled se nélküled meg sírás után egyszer csak megszűntettem vele minden kapcsolatot. Ez lassan 3 éve volt, azóta már boldog párkapcsolatban vagyok, ahol a párom SOHA nem tesz negatív megnyilvánulást a külsőmre. Állandóan dícsér. Amikor híztam 15 kilót, akkor is csak finoman célozgatott, de soha nem nézte volna át a kukát, hogy mit ettem (nem őrült szerencsére). Szóval mondhatni túlléptem a nárciszon, visszatért az önbizalmam. De! A mai napig néha néha rémálmaim vannak vele. Annyira megviselt az a 2 év, hogy még évek után is néha előjön a képe, a kritizálása egy rémálomban.
Ezt az egészet csak azért írtam le Kérdező, hogy lásd, hogy nem csak téged rángatnak madzagon. Más is átélte már és pár év vagy hónap múlva már nem exedként fogsz rá emlékezni, hanem egy szörnyű rémálomként.
Ne mutasd meg neki a kérdést, te is ismered a fajtáját, úgy is kimagyarázza. Azonnal pakolj és hagyd ott a fenébe. Garantálom, hogy nem sok idő és találni fogsz egy normális pasit, aki úgy becsül meg téged, ahogyan megérdemled. Én 2 héten belül találtam, azóta is együtt vagyunk. Csak le kellett raknom azt a nagy terhet a vállamról, amit ez a bűnrossz kapcsolat hordozott. Te is tegyél így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!