Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan társkereső (vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan társkereső (vagy hol ismerkedhetnék) olyan fiúkkal/férfiakkal akik kifejezetten a molettebb csajokat kedvelik?

Figyelt kérdés
Idióta válaszolók kíméljenek!
2010. júl. 28. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Van egy valami ilyen oldal, de sajna én sem tudom a címét. :S

Amúgy én Pesten keresnék egy helyes srácot, aki eg duci, molettebb, értelmes, okos, kedves lányt szeretne. :)

18L

2010. júl. 30. 13:35
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan dolog magadon amin ne tudnál változtatni, persze egyszerübb sajnáltatni magad, mint kemény munkával lefogyni. De ha már lefogyni nem akarsz akkor fogadd el magad, és regisztrálj egy rendes társkeresőre, és írj úgy másoknak, mintha nem lennél kövér, mindha teljesen természetes lenne. Ha magadat nem tudod elfogadni hogy várod hogy mások elfogadjanak? Amugy szerintem a vékony pasik jobban szeretik a molett (ugyanakkor nem primitív, kulturáltan viselkedő) nőket. A hü-lye fajtával már volt szerencsém, ha az vagy akkor esélytelen a bepasizás. Légy: megértő, természetes, nem hisztis, titoktartó, ne várj el mindent a pasitól, és tekintsd veled egyenlőnek.

18/f

2010. júl. 30. 13:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam mondani ezért nem is tudják de nekem a molett lányok legalább annyira tetszenek mint a vékonyak és ezzel szerintem még sok pasi van így!Lényeg h légy bátor és hogy mások is azt a képet lássák rólad mint amilyen valójában vagy!17/F És csak keress bátran mert a net tele van olyan férfiakkal akik egy kicsit teltebb lányokra vadásznak, köztük én is ;)
2010. júl. 30. 13:56
 14/21 anonim ***** válasza:

ja és A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:35 én szívesen megismerkednék veled!Ha gondolod írjál privátot ;) az előző válasz írója :DD

2010. júl. 30. 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:

Mennyire vagy molett? Korod? Hogy nézel ki? :)

Csak mert én szeretem az olyan csajokat.

2010. júl. 30. 14:14
 16/21 anonim ***** válasza:
én kifejezetten amolettebb csajokra bukok bár nemtudom miért. ha akarod privizhetünk
2010. júl. 30. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:

nem szeretnélek megbántani, de a pasik nem buknak a kövér csajszikra. ne haragudj:)

nem akarok bunkó lenni nem tom máshogy leírni:)))

2010. júl. 30. 14:41
 18/21 A kérdező kommentje:

Egyrészt nem bántassz meg mert igen is buknak. :)

Másrészt, nem vagyok igénytelen és nem sajnáltatni akarom magam, akkor azért sírtam volna.

Csak tudod elég nehéz azt elfogadni, még ha magaddal ki is vagy békülve, hogy egyik pillanatról szinte a másikra egy hormon probléma/hormonzavar miatt hónapról, hónapra egyre többet mutat a mérleg, és lefelé nem megy olyan könnyen!

Ezt az érzést senkinek nem kívánom!

2010. júl. 30. 19:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Én a másik típus vagyok, mindent megtennék plussz 15kiloért, de nem megy sajna....ez is rossz ám:S
2010. júl. 30. 20:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Tegnap 14:00!

Még talán írnék is neked, node hogyan, ha nem lehet?

Ha szeretnél megismerni, nekem tudsz írni, ha gondolod. :)

A 18L válaszoló, a 2. oldalon az első vagyok.

2010. júl. 31. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!