Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti parotok anyukajanal, anyosotoknal is bekapcsol ez a "magno"? Hogy kezeled, okozott problemat a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Foleg nokhoz szol a kerdes,vagy noi szemszogbol erdeklodok! En is no vagyok. Anyos jeloltem magnoja igy szol majdnem minden (99%) bucsukor a fiahoz:

-jok legyetek (+gyerekek nem mindig mondja..)

-hivj/irj majd kisfiam

-mit foztetek?

-ettetek mar?

-visztek ebbol meg,csomagoljak?

-miert nem kell?

Majd amikor apukaja marasztal minket az anyukaja is 1x megkerdezi maradunk e. En megkoszonom a meghivast. Parom kozli hogy indulunk es anyosjeloltem ujabb magnot indit ami igy szol minden alkalommal:

-mar eltervezte (fia) hogy mit csinal otthon

-biztos sok a dolga sietnek

(..kozben annyi dolgunk volt hogy szexeljunk kb..epp)

Es minden alkalommal pontosssan ugyan azt a "magnot" inditja el es jatsza le ugyanazzal a hangnemmel,hangszinnel ugyanazokat a mondatokat.

Talalkozas elejen a magno igy szol anyukajatol:

-...dolgozol?

-..ja gondolom hisz,dolgozol.

-ettel? mit ettetek?

Ezeket a fianak jatsza le szerintem elore felvette es csak beteszi a lemezt ami a hangjan ugyanazt elmondja. Kajat magunk oldjuk meg nem o foz rank.

Ez gyanitom azert megy ez a magno mindig mert SEMMI mast nem tud kerdezni nincs semmi kozos tema a fiaval se igy ugyan azt lejatsza. Elore tudom mindig mikor mit mondd anyos jelolt. Ami zavar hogy parom nem all ele hogyha valami zavarja az anyjaban viszont ugy rendezi hogy ne legyen mar az a zavaro felulet meg kamuzik a szuleinek de nem arulja el hogy xy dolog zavarja igy kikeruli es nem kovetkezik be az esemeny. Viszont nekem mindig kimondja hogy ezt azt azert csinalta mert xy dokog zavarja az anyjaban. De neki nem szol. Nekem szol. Azt mondja parom szereti a szuleit de rohadtul semmi ertelme vitatkoznia veluk..mondd valamit aztan ugyis velem kettesben ugy el ahogy akar. Gyerek meg nincs de nalam az nem lesz vita felulet mert az lesz amit mi ketten akarunk. Mert apro dolgokban is ugy van..a nagyobba is ugy lesz.

2020. máj. 3. 00:33
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Rem kedvesek vagytok! Azert ebben a stilusban nem kene nekem esni. En se szapultalak titeket ilyen "hangnemben". Ugyanis: nem nem picsogok. Majd meny leszek de nem borzalmas. A #8 nagyon jol mondja koszi! :D !!

Igen anyos jelolt nem boszorkany irtam egy csomo jo dolgot rola de csak a rosszat olvastatok ugy tunik. Nem feltekeny hanem figyelemhianyos es ha apos jelolt dicser engem akkor o beizzitja a "ma mi mindent tettem vettem" es az "en segitek anyosomnak (parom mamaja) magnot" ezeket jatsza le.

Nem csak akkor beszel ezekrol ha en ott vagyok. Parom minden alkalommal ha nem kiserem ugy jon haza hogy o is lejatszik egy szamot: "anyam megint ugyanazokat kerdezte es amikor probaltam egy uj temarol beszelni neki beragadt ott hogy hogyan fozott ma es hol jart az nem izgatta amit mi apammal mondtunk." - na ez vab mikor nem vagyok ott. Bele meg mast had ne magyarazzak.

Anno mikor kiskamasz volt egyik szuloje SEM vilagositotta fel, senki se kerdezte a lelki vilagat. Ez paromban rossz nyomot hagyott. Pl: anno senki se vilagositotta fel, voltak ismerosei meg az internet..

2020. máj. 3. 07:34
 12/46 A kérdező kommentje:
Tehat nem csak miattam megy ez a magno.. Hallottam ugy is anyos jeloltet telefonba hogy parom azt mondta neki epp egyedul van adott helysegben. Es lejatszotta amit fenn irtam. :D
2020. máj. 3. 07:37
 13/46 A kérdező kommentje:
Jajj elfelejtettem hogy attol kernek tanacsot aki majdnem ilyen vagy hasonlo szituban van,volt vagy kozeli ismerose. Most egy teljesen mas helyzetu ember kanape gondolatai a nagy bolcsessegei - tapasztalat nelkul kevesbe relevansak nem tudom komolyan venni. Aki atelte azet igen..
2020. máj. 3. 07:40
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az én anyósomnál is megy a "magnó". Én 12, a férjem durván 30 éve hallgatja ugyanazt az 5 történetet, sopánkodást és kérdéseket. A férjem mondjuk gyakran mondja neki, amikor egy nap alatt ledarálja az elcsépelt dolgokat harmadjára, hogy "Jól van anya, elmondtad már, értjük. Mesélj inkább a mamáról/tesódról/macskákról/apa munkájáról/kertről!"
2020. máj. 3. 07:54
 15/46 anonim ***** válasza:
96%

Elköszönéskor az én anyósom is szinte mindig ezeket mondja. Őszintén szólva nem értem, miért baj ez.

Mint ahogy azt sem, miért zavar, ha mindig ugyanazt ismételgeti, miután te néhány mondaton belül érzésre 40x írtad le a magnó szót...

2020. máj. 3. 08:38
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a saját nagymamámnak van magnója. Nagy volt-e a forgalom, mi újság xy településen (ahol lakunk), mit szoktál főzni, nézitek-e a tévét.

Ő azért csinálja, mert úgy gondolja, hogy minden percben beszélgetni, csevegni illik, KELL, különben ő rossz vendéglátó, háziasszony. Nem mintha amúgy nem beszélgetnénk, csak nekünk nem baj az sem, ha 2 sütit csendben majszolunk el, neki meg igen. Vagy ha egy kicsit olyan a téma, amihez ő nem tud hozzászólni, akkor is a saját hibájának érzi, hogy ő most "nem beszélget", és bedob egy kérdést a szalagról.

Azért kérdezi mindig ugyanazokat, mert nem nagyon ismer mást, neki kicsit szűkebb volt a világ egész életében, most, időskorára pedig főleg.

Hogy vigyek bele egy kis változatosságot, sokszor előkapok a tarsolyomból én is ilyen kis semmiség kérdéseket, és "beelőzöm" őt. :) Jólesik neki, elégedetten válaszolgat, cseverészik. Próbáld ki.

Amúgy nem szidtad durván az anyósjelöltedet, de a stílusodban, ahogy írtál róla, mégis van valami lekezelő. Inkább azt érezni hangsúlyosan, hogy hű de az agyadra megy, hülye, kicsit ki is röhögöd. Nem azt mondom, hogy nem tud fárasztó lenni ez a jelenség, de azért finomíts azon, ahogy hozzáállsz és ahogy kifejezed magad ezzel kapcsolatban. Tényleg lehetnél toleránsabb, mert ez a szokása nem ellened szól, és végső soron nem árt vele semmit.

2020. máj. 3. 09:17
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Minden bántás nélkül kérdezem: Ti miről szoktatok Velük beszélni? Kérdezitek bármiről is Őket, vagy meséltek a Ti életetekről?

Ez amiről írsz régre nyúlhat vissza. Egy szülő-gyerek kapcsolat vagy olyanná alakul,hogy sokmindenről beszélgetve - kivéve a szexuális el.foglaltságról- vagy felületes.

Én is fiús anya vagyok, lehet,hogy a gyerekem annyi idős mint a Te barátod. És van barátnője is, már együtt élnek. Amikor hármasban beszélgetünk én is általánosabb témát hozok fel. Mi történt a héten, mi van a munkahelyen, mit újítottak a lakáson stb. És igen, megkérdezem azt is ha telefonon beszélünk,hogy ettek-e már ma...Mert egy szülő már csak ilyen. Hozzáteszem: ha itthon vannak én mindig teszek be Nekik kaját.

Nekem úgy tűnik - bár lehet,hogy ez nem így van-, hogy Neked van elvárásod a a barátod szülei felé, de kérdés,hogy Te milyen lépéseket teszel?

Ha csak ültök és várjátok,hogy mikor indulhattok ne csodálkozzatok azon,hogy a beszélgetés megreked.

Félre ne értsd, nem török pálcát fölötted, vélhetőleg én is ilyen voltam amikor huszonévesen az anyósommal álltam szemben. Most viszont szülőként már látom a másik oldalát is, ezért írtam mindezeket.

Ha viszont Ti próbáltatok kommunikálni, közelebb kerülni Hozzájuk és nem ment, akkor fogadd el Őket ilyennek.

2020. máj. 3. 09:38
 18/46 A kérdező kommentje:
Koszonom! Vannak epito jellegu valaszok es at is gondolom "magam". Nekem is van magnom :DD de miota ezt igy eszrevettem anyos jeloltemen en is igyekszem uj szamokat jatszani vagy uj lemezt betenni. :D De semmi siker! A szulei es a nagyon ritkan latott tesoja is ugyan azt a magnot jatszak le. Igy nem konnyu..de tudom mire szamitsak :D. Amikor nem vagyok jelen mert minden lelegzetvetelkor nem vagyok ott akkor jon haza parom azzal hogy akarmit erdeklodik a szuleitol ok csak ugyan azt mondjak. Felelmetes. Kerdeztem hogy komoly dolgokrol beszelt e veluk de teljesen nyilvanvaloan nem, hisz se a koltozesunk se a jovobeli mashova koltozesunk se ecsetelte nekik, komoly dontesekben 1x sem kerte ki a szulei velemenyet. Az enyemet neha. De 30 hoz lassan kozelitve nyilvan nem kerdez ra hogy vehet e 2 par cipot.. de a lakasvetelkor sem kert tanacsot toluk. Dontottunk kesz. Kozosen. :D Tehat feluletes a viszonya veluk, nem keresi oket gyakran. Viszont mivel szereti oket en is probaltam uj magnot inditani nekik :D de ami nem fozes,munka, arrol nem lehet..
2020. máj. 3. 10:33
 19/46 anonim ***** válasza:
92%
Amugy nagyon idegesítő ez a magnó szó nálad is beakadt valami... Én úgy írtam amit írtam hogy voltam hasonló helyzetben, engem az exem apósa kergetett az őrületbe. Megtanultam kezelni szerintem mindketten végül megszerettük egymast. Nagyon ellentetes szemelyiseg voltunk/vagyunk. Az hogy parodnal nem voltak annyira odaadó szülők sok mindenből jöhet, de én a helyedben egy feladatot tartanék szem előtt ha már nagyon muszáj beleszólni. A párod szülei mindig a párod szülei lesznek. Ti bármikor szakíthattok. Neked nem lehet nem szabad a párod előtt elítélni őket sem bármilyen kárörvendő, rosszalló degradáló megjegyzést tenni rájuk. Ők ott voltak neki amikor te még nem voltál. A te feladatod max az hogy tamogasd a baratod. De az hogy nevetsz meg felhuzod magad anyosod viselkedésén sztem nem egy módja a támogatasnak.
2020. máj. 3. 14:10
 20/46 A kérdező kommentje:

"az exem apósa" az a te apukad. Ugy ertetted gondolom hogy exed apja,ex aposod. De ertem! Ertem mit irsz.

A szulei mindid a szulei maradnak duma igy is van. De erre azt szoktak mondani: akkor koltozzon veluk ossze felnottkent es alapitson csaladot a ferfi a sajat edesanyjaval es akkor most nagyon nagyon finoman fogalmaztam. Szulessen gyereke az anyjatol vagy vele aludjon es stb.. ez nagyon beteg ez a szulo mindig az marad. Ez teny ez igy van. De az eletet az ember nem veluk eli le!

Barmikor szakithattok duma is a vilag osszes letezo parjanal igy van! De akarki lesz a ferfi parja az lesz a parja nem az anyja..

Arrol nem tehetek hogy ilyen a viszonyuk. En csak feltettem a kerdest hogy masnal is megy ez a lemez? Erre jonnek az en engem becsmerlo kommentek. :D en csak annyit kerdeztem van e ez masnal is ?

2020. máj. 3. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!