Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahol nem foz/rosszul foz az asszony, ott nincs ebbol konfliktus?
És a férj erre akkor jött rá, amikor már gyerekek is voltak? Vagy addig jó volt úgyis?
Amúgy a férj is nyugodtan főzhet, gondolom nincs lezárva a konyha ajtó.
Nálunk ebből nem volt gond. Én nőként nem főztem nagyon szarul, de még elég kezdő voltam, és nem is lettem sohasem egy óriási konyhatündér, meg azért dolgoztam is, szellemileg megterhelő munkakörben. Szóval annyi volt a "gond", hogy heti 1-2x főztem általában, és annyi receptet nem tudtam. Gyerek mondjuk nem volt a képben,
Nálunk az volt, hogy hétköznap párszor menzáztunk, ki-ki a saját munkahelyéhez közel, és a többi napon volt, hogy elmentünk ebédelni (nem puccos helyre, hanem pl. kínaiba)... meg ez nem tudom, honnan jött a páromnak, de ő kifejezetten szereti a konzervkajákat, szóval ő elvolt ezekkel is (néha a rendes "főtt étel" helyett is azt választotta). Meg ettünk félkész készételt is (pl. mirelit pizza, zacskósleves, ilyen Lidl-ös készételek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!