Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kitenném az élettársam de hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitenném az élettársam de hogy?

Figyelt kérdés
Az élettársam nem csinál semmit csak idegesít nem jó ez a gyerekeinkre nézve sem hogyan tehetném ki?? Van 2 gyermekünk
2020. ápr. 25. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, kié a lakás és ki van oda bejelentve
2020. ápr. 25. 21:57
 2/11 A kérdező kommentje:
1/1-es tulajdonos vagyok és még senki nem jelentkezett be
2020. ápr. 25. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megkéred, hogy költözzön el. Ha nem teszi, akkor kirakod a cuccait és zárat cserélsz.
2020. ápr. 25. 22:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem idegenítem el ezzel az ő szülői jogainak gyakorlásától?
2020. ápr. 25. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha jól értem, már megkérted, hogy költözzön ki a lakásodból, de erre nem hajlandó. Elvileg ilyen esetben a rendőrséget felhívhatod és ők kijönnek, kirakják. A gond ezzel az, hogy mivel tudja, hogy hol laksz, sőt valószínűleg a barátaidat, családtagjaidat is ismeri, bosszúból elkezdhet zaklatni téged, s az ellen borzasztó nehéz bármi hatékonyat is tenni. A zaklatásnak ugyanis millió útja-módja van. Nem kell sok kreativitás ahhoz, hogy valakinek az életét egy elszánt zaklató alaposan megkeserítse. Mindezért szerintem próbáld inkább türelmesen meggyőzni, hogy magától menjen el.
2020. ápr. 25. 22:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Làthatja a gyereket, viheti amikor akarja.
2020. ápr. 25. 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nem idegenítem el ezzel az ő szülői jogainak gyakorlásától?"

Nem. A gyereket láthatja. Lakást nem vagy köteles biztosítani neki.

2020. ápr. 25. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
El kell indítanod a gyermekelhelyezési pert. Amíg nincs róla bírósági végzés, hogy a gyermekek nálad vannak elhelyezve, neki pedig láthatási joga van, akkor elviheti a gyerekeket bárhova egy szó nélkül az engedélyed/tudtod nélkül.
2020. ápr. 25. 23:46
 9/11 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem beszéljétek át a dolgokat. A kommunikáció szinte mindenre megoldás. Próbáljatok belegondolni a másik helyzetébe, mélyrehatóan, és keressetek közösen megoldásokat azokra a problémákra, melyek felmerülnek a diskurzus során. Ha az élettársad nem csinál semmit, valószínűleg nincs motivációja, nem köti le magát. Azért, aki a mai világban unatkozik, az keresse a hibát önmagában. Azért sem lenne jó ötlet egyből szakítani, mert a 2 kisgyereket fel kell nevelni. A mostani válság közeli helyzetben elég kemény dolog lesz a lakást egyedül fenntartani és gyermeket nevelni.

Konklúzió: első a diskurzus, minden más csak az után.

2020. ápr. 26. 01:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek ez a típusú férfi az ideálja... pár évig, majd keresik az újabb ugyan ilyet
2020. ápr. 26. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!