Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha a párotok szemüveges lenne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, eddig el volt szemüveg nélkül, de mostanra annyira leromlott a látása, hogy nem úszhatja meg a dolgot. Kontaktlencsét nem viselhet.

2020. ápr. 22. 06:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Férfiként kifejezetten izgatnak a szemüveges nők. Sok barátnőm kapott is szemüveget, akkor is, ha nem voltak szemüvegesek.
2020. ápr. 22. 09:11
 12/18 anonim ***** válasza:
17%

Amúgy a szemüveget le is lehet venni, nem muszáj egész nap hordani, senkinek sem fog az arcához nōni:D

Nem tartom zavarónak, nekem is van, idōnként leveszem, fōleg csókolozásnál, mert zavaró lenne, ha összekoccan, szex közben sem viseljük...

2020. ápr. 22. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Dehogy zavar. 9 éve vagyunk együtt, tavaly lett szemüveges. Nagyon jól áll neki, bár mindenhogy tetszik.

25N

2020. ápr. 22. 09:35
 14/18 anonim ***** válasza:
71%

Idő kérdése, és aki most nem szemüveges ripsz-ropsz az lehet. Akár Te is, kérdező.

Ha már adott a kapcsolat akkor dobod majd emiatt?Vagy mit szólnál ha Téged dobnának majd ezért?

Az zavaróbb ha valaki nem lát jól, vagy hunyorog,és inkább nem visel szemüveget.

Annyi klassz keret van, valamit csak talál ami előnyös.

2020. ápr. 22. 09:50
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem zavaro ha szex elott leveszi. Kulonben hogy spriccelnem az ondomat a szemebe?
2020. ápr. 22. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
Dehogy. Imádom a szemüveges nőket.
2020. ápr. 22. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:
35%
Ami azt illeti, nekem pont a szemüveg az esetem, eddig csak szemüvegesek jöttek be... Nem zavarna egyáltalán. Még ha nem is tetszene, a párom egészsége és látása minden esetben előrébb való
2020. ápr. 22. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is szemüveges vagyok és olyannak kell elfogadni a másikat amilyen ha nem megy akkor a süllyesztő. Nekem még ilyen problémát nem okozott.
2020. ápr. 24. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!