Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom kb a semmire bunkózi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kb a semmire bunkózik velem, megrémiszt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Filmezni készültünk és ő választott,de olyan filmet amit régen tudott hogy nem akarom megnézni.én viccesen mosolygva mondtam hogy ohh ne már azt afilmet? na mindegy felőlem nézzük ha tényleg az érdekel..és itt kezdődött minden nagyon durván felnagyítva csúnya szavakkal közölte,hogy mit szólok bele abba amit ő akar válsztani. Erre nagyon meglepődte mert így még nem beszélt velem,majd oké mondtam jó akkor máskor nem szólok semmit.Végig néztük majd megint felhozta a témát és mondtam,hogy hát igen eléggé megsértődött rajta és máskor ne így közölje velem ,ha valami zavarja. Erre olyan ideges lett és fellengzős,lekezelő,mert nem tetszett neki az a szó,hogy "megsértődött" . És én meg tök nyugodtan mondtam neki,hogy akkor használjon más szót stb,meg nem értem miért ingerült stb..erre csak annyit reagált azóta is,hogy hát szokjak hozzá,hogy ő ilyen.Kb a szívverésem 180 azóta félelmetes az a stílus amit megengedett magának. most megsértődve némán elvolnult hozzá se lehet kb szólni,mert 2x is azt reagálta,hogy szokjak hozzá.

nem értem mitől lett hirtelen ilyen..2-3hónapja vagyunk együtt és eddig nem volt ilyen.

2020. ápr. 20. 21:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ja beszéltünk erről azóta. Azóta nem volt ilyen bunkó paraszt,bár még másnap voltak viták,mert kissé elengedte magát velem szemben.

Azóta minden oké.

Azt beszéltük meg,hogyha lesz ilyen megint akkor meglátjuk hogyan tovább. Szerinte nekem kellene tudni kezelni őt,szerintem meg saját magának kellene ezt kezelni.

2020. ápr. 23. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!