Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 19:06
11/19 A kérdező kommentje:
Hülye pina....:)) igy tetszik????
2010. júl. 27. 19:20
12/19 anonim válasza:
Igen teherbe lehet esni, csak akkor kisebb az esélye. A százalékot ne kérdezd, nem vagyok nőgyógyász. :)
13/19 anonim válasza:
A régiekhez is hozzá lehet szólni... és igenis, hüJe vagy, mert ly-nal írják...
14/19 anonim válasza:
Gondolod hogy akik késöbb regisztráltak máshogy tudják?:D Akkor kérdezd meg anyukádat:D úgyis tudjuk hogy 15éves vagy és még nem kellene ilyeneken gondolkoznod azért nem kérdezed meg anyukádat->szobafogság lenne a vége
15/19 anonim válasza:
Szinte minden oldalon van egy ilyen kérdés, szinte pont ez.. ott a keresö is, komolyan... ezekböl annyira elegem van. és igen, teherbe lehet esni, de meg is érdemled hogy teherbe ess, mert buta kislány vagy szerintem, több tuti nem...
16/19 anonim válasza:
ehh... azt hittem, vege a Maunika sonak. tevedtem, bakker -.-
18/19 anonim válasza:
A szüleid is elkövették ezt a hibát.. -.-"
19/19 anonim válasza:
6.Ha menstruáció alatt szeretkezünk, akkor lehetek-e terhes?
Minimális az esélye, de csak úgy tudod teljesen kizárni ennek az esélyét, ha tudod, mikor van a peteérésed, ehhez pedig több hónapos megfigyelés szükséges. Akinek a ciklus elején van a peteérése, az a menses végefelé már teherbeeshet. A mentstruáció első napjai a sérült méhnyálkahártya miatt kicsi a teherbeesés esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!