Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szüleinek lakom, de csak hétvégén alszunk együtt, hetkozben külön szobában, mert sokat járok este mosdóba, meg hogy erre a mindig együtt alvásra nincs felkeszulve. Mit kellene gondolnom?
Figyelt kérdés
Mindent megad nekem, nagyon szeret engem.
A teaoja szobájában vagyok, ha megjon én egy matracot fogok aludni a szülői szobában.
2020. ápr. 17. 21:13
11/16 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam már, de sajnos nincs hova mennem.
2020. ápr. 17. 22:22
12/16 anonim válasza:
Miért nincs? Menj a szüleidhez!
13/16 anonim válasza:
23 éves vagy. 5 éve dolgozhatnál és félretehettél volna legalább egy kauciónyira hogy kivehess egy szobát. A sok mosdóbajárást pedig ki kellene vizsgáltatni. Még fiatal vagy ehhez.
14/16 A kérdező kommentje:
Nehéz helyzet,szülők nem tudtak támogatni, most kezdek talpra állni.
2020. ápr. 17. 23:49
15/16 anonim válasza:
Mi az, hogy nincs ra felkeszulve? xD Talan 170 kilo vagy es nem keszult uj aggyal es nem fertek el, vagy mi? Gondolom bedugni azert be tudja. En a helyedben lepnek tole, amint tudok.
16/16 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok xd, de nyilván szarul esett, amint tehetem lepek
2020. ápr. 18. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!