Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az eddigi 2 leginkább építkező párkapcsolatomban (10 és 5 év) mindkét párom nagyon elhízott, de úgy, hogy már a szex se tudott tovább működni. Mit tegyek?
Pont az 50 kg alatti csajokkal volt a legjobb a szex eddig. 60 kg felett már nem nagyon jön be senki.
De, és ezt nem értem, akik vékonyak voltak, és kellettem nekik, semmiről se tudtam velük beszélgetni, nem hogy társnak el tudtam volna képzelni őket.
9: és az neked miért nem normális kapcsolat, ha valaki összeköltözésig annyiszor ér rá? Nem tudom, miért vársz fullos pinát, ha nem vagy tisztában azzal, hogy mit jelent fenntartani azt fizikailag. Igen, heti 5 edzést legalább, amire egy normális embernek hajnalban meg este van csak ideje.
Vagy választasz egy default girnyót, aki semmit sem csinál, csak épp nem hízik tőle, vagy elfogadod, bizonyos alak bizonyos körültekintést igényel, bizonyos áldozatokkal.
Én sem értem rá heti 3-nál többször. Az egyik edzésem átraktam reggelre, de nem bírtam rendszeresen. Két este volt, amikor ráértem egy héten. Ezért is kezdtünk el együtt járni edzeni a párommal és ezért is költöztünk össze viszonylag hamar.
Ez az "azért Kell edzeni, hogy el ne hízzunk" dolg nem működhet hosszú távon. Nálam a nőknél két kategória van: a vékony/normál alkat és a hízásra hajlamos alkat. 100-ból 99-szer fel lehet ismerni. Egy valóban vékony nő ha csülköt zabál két pofára minden nap és fel sem kel az agyból, akkor sem fog elhízni soha, vagy csak nagyon kitartó "munkával". Alapvetően az anyagcserén múlik minden.
Egy a hízásra hajlamos kategóriába eső nő nézhet ki nagyon jól, amíg figyel az alakjára. De ez hosszú távon nem fenntartható állapot, legkésőbb az első gyereknél vége lesz.
"Egy valóban vékony nő ha csülköt zabál két pofára minden nap és fel sem kel az agyból, akkor sem fog elhízni soha"
Meg van az életkor... Tudod, hogy hány csaj ismerősöm volt, aki a nutellás-csülköt tolta egész nap úgy, hogy 40 kiló volt? Aztán eljött az az életkor (kinél 28, kinél 30, vagy 35), mikor a teste benyújtotta a számlát
Na jó ez egy kisarkított példa volt. Ha valaki sokat zabál, az előbb utóbb el tud hízni, hacsak nincs valami komoly bélbetegsége.
De normál táplálkozást feltételezve edzés nélkül sem lenne szabad elhízni.
Kivéve ha valaki hízásra hajlamos, avagy "erős csontozatú". Ez pedig meglátszik az emberen akkor is, ha edz és pinanyalatnyilag éppen nincs elhízva.
Definiáld azt hogy "elhízott, és nem ment a szex." Azt állítod, olyan szinten elhíztak hogy már az ágyban nem tudtak mocorogni? Az tényleg nagyon durva lenne. :O
Ha nem ez történt, akkor az a szerencsétlen eset forog fenn hogy csak a vékony lányokra áll a botod. Ez esetben keress egy fitnesz mániás csajt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!