Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek milyen érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen érzés amikor a csaj felizgat aztán meg "otthagy"? Lányok, nektek ez mire jó?

Figyelt kérdés

Fiúk, volt olyan konkrét helyzet, amikor a csaj/barátnőtök felizgatott titeket, kérette magát, lenge öltözetben volt szándékosan csak azért mert tudta nagyon jól, hogy ráizgultok? Hogy esett?

Lányok, csináltatok már ilyet? Szándékosan vagy véletlen? A véletlent úgy értem, hogy ti TÉNYLEG azt hittétek, hogy csak kicsi csók, tapit akar a srác, kicsit pajzánkodik veletek de nem akartatok szexet és nem szándékos provokálás volt a részetekről?

2020. ápr. 11. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Minden nap csinalok ilyet a baratommal. Azert mert vicces :) Termeszetesen van, amikor szex lesz belole.
2020. ápr. 11. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

A másiknak is biztos mindig vicces, hogy szívatják és hülyítik.

Néha jó húzni egymás agyát, néha nem.

2020. ápr. 11. 18:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy nem lesz a végén belőle semmi. Tehát mondjuk együtt vagytok 1 hónapja, ismerkedtek stb. és már készülnétek a szexre de csak szívatjátok a pasit és nem lesz belőle semmi, majd legközelebb sem, majd azután sem, és így tovább így tovább. Volt ilyen?
2020. ápr. 11. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Gyerekes viselkedés . Az elsőt még betudnám valami félelemnek, a második után már biztos hogy nem keresném a csajt. Szórakozzon magával.
2020. ápr. 11. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
És azt tudod, kedves 1-es, hogy ez mennyire egészségtelen? Ne csodálkozz, ha egyszer valaki ezért megváltoztatja a profilképedet.
2020. ápr. 11. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó, anyádat is verték?
2020. ápr. 11. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Annak ellenére, hogy nem csinálok ilyet, pont az ilyen Miquelek miatt, akik megerőszakolnának meg megvernének: mi benne az egészségtelen? Kivered magadnak.
2020. ápr. 11. 18:53
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

A végén úgy is az lesz, mint eme "dicsőséges" képregényben:

[link]

De amúgy ez elég logikátlan viselkedés, a vége lehet az, hogy mikor megy az általában csak "szórakozó" fél komoly szándékkal, akkor csak ásítás és "most ehhez a bohóckodáshoz nincs kedvem" lesz a reakció. Mert nem vesz már komolyan.

2020. ápr. 11. 18:57
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Előfordult már, h véletlenül izgattam fel a párom fogmosás után, mikor belehajoltam a mosdókagylóba szájöblítéskor. Utána kicsit összesímultunk, csókolóztunk, de mivel nagyon későre járt, közös megegyezésre mentünk aludni. Egyébként nem lennék semmi rossz elrontója. Az, pedig szerintem aljas dolog felizgatni a másikat, utána pedig úgy hagyni izgult állapotban. Velem is csináltak már ilyet mondván, h a következő alkalom jobb lesz tőle, de elhihetitek, h minden kedvem elment a következő alkalomtól.
2020. ápr. 11. 19:07
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

A páromat egyáltalán nem zavarja, ezt mondta is, mert már rákérdeztem. Mondjuk tény, hogy már két csóktól teljes harckészültségben van. Nem hinném, hogy szándékosan csinálom, vagy hogy emiatt kéne beöltöznöm otthon.

A másik pedig, és ezt is ő mondta, hogy nagyon sokszor tényleg csak smárolni akar ő is, vagy kis tapit. Szépen is nézne ki, ha minden csókot kötelező jelleggel szex követne, vagy ti nem szoktatok nyilvános helyen adni egy csókot a másiknak?

2020. ápr. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!