Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon haragszik Rám a barátom! Hogyan hozzam rendben a dolgot?
Sokat féltékenykedem, és a múltkor volt egy másik lány, akivel barátok, de én mégis féltékenykedek.
Felhívom, hogy hol van meg ilyenek.
Azt mondta, legalább akkor ne hivogassam órája van, vagy ha bekell mennie a kórházba, vagy csak ha nélkülem vásárol...
Bár nem értem,hogy miért nem lehet ezt velem...
Én azt mondom, hogy vigyázz,ha lányokkal kezd barátkozni,mikor ott vagy neki te...a legjobb barátom nője is nagyon barátkozott velem..és az események olyan fordulatot vettek,hogy nagyon csúnyán összevesztünk a haverommal,nem is beszélünk már. ( Nem a csajon, de ő is vastagon benne van.)
Szóval vigyázz,figyelj oda a barátodra.
Ne hívd többször,hátha felkapja a fejét!NE TE VIGASZTALGASD!
EGY NŐNEK RAJTAM KÍVÜL LEGYEN MÁR ENNYI BÜSZKESÉGE,könyörgöm!!Miért ne hívhatnád??SZánalmas.
És tényleg???Miért nem lehet veled mindezt?Amúgy én a barátomat most büntetem ezek miatt:Siófokra elment nélkülem(tudom,hogy engem nem engedtek volna,de akkor is illő lett volna elhívnia),meghát aztán bőven adott okot a féltékenykedésre(ott volt például az autós rutinvezetésen a nő-fiatal,én nem ismerem,de a pasim mondta,hogy eldumálgatnak..[stb.!!]) na és akkor volt elegem.
Én így büntetem:nem hívom,nem írok rá msnen,nem írok neki smst,amikor azt írja,hogy jön ide a haverjaihoz(ahol én is lakok,község) zenélni,akkor azt mondom,hogy:"Na és?":D
És ez már így megy 2 hete,már 19.-én elmúltunk 3 hónaposak,de már olyanok vagyunk,mint egy öreg házaspár.XD
Na de mindegy..szóval büntesd a pasidat,ÉS NE VIGASZTALD!!Undorító az,ha a lány "nyal" egy fiúnak,nem?
01:23 Imádom a feminizmust,ti hitetitek el az emberrel hogy a spanyol viasz sz*rszagú.
Amúgy ha te úgy érzed okkal féltékenykedsz (amit kétlek) akkor barátkozz valami fiúval.Ha ő hisztizik te is hisztizhetsz,ha meg nem akkor talán belátod az eddigiek értelmetlenségét.
kedves utolsó nemlennék a pasid bocs de sztem ez elég szar én sose "büntetném" így a pasim ennek miértelme csak elmarod magad mellől legaláb is szerintem...
kedves kérdező- mondjuk részben megértem a pasid nem kell állandóan ellenőrizgetni szerintem neked is rosszul esne ha ennyire nembízna benned. nem azt mondomh ne hívd fel , de állandóan szerintem felesleges. ez a fiú lány barátság téma igen bonyolult :/ én is sokat féltékenykedek a jó mondjuk legtöbször van ok nem a pasim részéről de ha neki nem is jön be a csaj a csajnak bejöhet a pasim ilyenkor zsokta ő mondani h arrol nemtehet h a kiscsajnak bejön ő szarik a csaj fejére olyanszinten mert neki csak tényleg haver. de akkor is szar a tudat h mondjuk ha nemis túl feltünően de a csaj nyomul a pasimra -.-"
próbálj meg benne bízni :) attol még nem leszel vak észreveszed ha bármi is van, de nemkell állandóan az orrára kötni h te mennyire féltékeny vagy.
jah am az akedves utolsó neki szólna
- ma 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!