Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy döntsek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy döntsek a férjem a családom, és a szeretőm között?

Figyelt kérdés
Kérlek benneteket ne azt irjátok hogy minek kellett szerető??? Ebbe őrülök bele , nem tudok mit kezdeni a helyzettel. A férjem szeretem mint embert van családom , nem akarok válni ,de a szeretőmet akibe beleestem nem birom elengedni,halálosan szeretem. Pedig még be is árult a férjemnek , még sem birom elengedni. Adjatok tanácsot!!!!! A szeretőm nélkül nem fogok tudni létezni. Komoly érzelmi szétszakithatatlan kapocs alakult ki közöttünk ,Ő tárt karokkal vár . de dönteni nem tudok.

2020. ápr. 9. 16:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen nőtől mentsen meg a jóisten!
2020. ápr. 9. 17:45
 22/64 anonim ***** válasza:
89%

Abszolút elítélem a megcsalást és a kérdező egész helyzetét, de azért felháborítónak tartom, hogy itt egyből megint mindenki a nőket szidja. Hadd ne idézzek, olvastátok a kommenteket. Miért is? Ha egy férfi a megcsaló, egyikőtök sem fog rohanni ilyenekkel: férfiak! Tipikus! Nem, akkor nem általánosítotok, hanem csak az illetőre mondjátok esetleg hogy gerinctelen féreg, aki csal. De ha egy nő, már megy is az undorító általánosítás. Ilyenek a nők, ilyen a magyar anya stb. Szánalmasak vagytok, csak úgy zárójelben jegyezném meg.

Kérdező, te pedig menj a szeretődhöz, mert a házasságodat már nem lehet megmenteni és nem is akarod igazából.

2020. ápr. 9. 17:55
 23/64 anonim ***** válasza:
40%

Jó pancser férjed van. Nőként írom, jól megvertelek volna aztán húzhatnál amerre látsz!

Ha egy kicsit is szeretnéd nem feküdtél volna más alá, szóval tégy egy szívességet a családodnak és tűnj el az életükből

2020. ápr. 9. 17:55
 24/64 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon sajnálom a férjedet hogy pont téged fogott ki.De előbb vagy utóbb mindenki azt kapja amit megérdemel.
2020. ápr. 9. 18:07
 25/64 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, milyen példát mutatsz a gyerekeidnek? Nem viselkedhet így egy anya! Szedd össze ! Hozzátok rendbe a házasságotokat a férjeddel. Gondolom okkal választottad őt férjednek és a gyermekeid apjának. Piszok mázlid van, hogy a férjed még szóbaáll veled. Élj a lehetőséggel, amíg megteheted. A nagy szétszakíthatatlan érzelmi kötelék meg csak addig tart, amíg tilos a kapcsolat.
2020. ápr. 9. 18:26
 26/64 anonim ***** válasza:
90%

Itt a szereto arulasa taszito.

Maskukonben azt mondanam, tobb rossz kozul valaszd a hazugsagot, amig lehet, mert ha mindent osszevetunk, nemcsak ti ketten lennetek boldogtalanok, ha veget vetsz ennek, hanem bdogtalanul eselyesebb, hogy turelmetlen anya legyel es a ferjed iranti szereteted gyuloletbe csapjon.

En ugy erzem, a szeretom ezert a tetteert meggyulolnem szemely szerint. De itt, azt mondom, ami van, mindenhogy serul mindenki, a valas pedig esetleg ido kerdese. Es van ket szek kozul pad ala helyzet is.

A szerelem letezo dolog. En nem elitellek, de jo megoldas nincs. Valami drama lesz, ami magatol donti el. Nem hiszem, hogy te kepes vagy donteni.

2020. ápr. 9. 19:20
 27/64 anonim ***** válasza:
35%

Ja, mert kötelező 30-40-100 évig ugyanabba az emberbe szerelmesnek lenni és ha mégse és az illető még vívódni is mer, akkor egy ledér ku..rva/str..ici, mert mondjuk 10-15-20 év után szerelmes mert lenni.

És köpködik olyanok, akik irigyek, amiért soha egyetlen viszonzott szerelem se jutott nekik az életben.

Mivel nem éltek át viszonzott szerelmet, arról sincs fogalmuk, milyen érzés amikor választani kell.

Én a szerelmet választanám. Kivéve, ha amiatt a gyerekemet elveszteném. Akkor inkább leszek boldogtalan, de néhány megkeseredett ember véleményére nem adnék egy percig sem.

2020. ápr. 9. 19:24
 28/64 anonim ***** válasza:
69%
#29 Én nem vagyok megkeseredett. A viszonzott szerelmemhez mentem férjhez. És amikor az ő részéről lehűltek a dolgok és tönkrement a házasságunk, és elváltam, mielőtt más férfire akár ránéztem volna vagy akár egy kávéra beültem volna. Nem esel szerelembe mással, ha nem ismerkedsz mással és ha szereted a férjedet, nem teszed. Ha úgy érzed, baj van, azonnal megbeszéled vele, vagy hozol egy döntést, hogy az illetőt kizárod az életedből, vagy elválsz. Mindezt még a megcsalás előtt.
2020. ápr. 9. 19:31
 29/64 anonim ***** válasza:
11%

Ismét egy kötelező olvasmány mindazon férfiaknak, akik arra vetemednének, hogy megnősüljenek vagy hogy egyáltalán érzelmileg elköteleződjenek valaki mellett.

Kérdező, hagyd a szerencsétlent, költözz a szeretődhöz, hűség és szavahihetőség tekintetében összeilletek!

2020. ápr. 9. 19:37
 30/64 anonim ***** válasza:
93%

Szeretőt válaszd ,mert a férjeddel való kapcsolatodnak már lőttek..

Hagyd őt hagy legyen boldog nélküled.

2020. ápr. 9. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!