Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megsértődött egy orbitális hülyeségen. Most mit csináljak?
Szóval most volt a 20. születésnapja és az egyik ajándék amit kapott az egy parfüm volt. Konkrétan egy Eau de Toilette parfüm ami ugye kb azt jelenti hogy közepes erősségű.
Viszont o ezt nem tudta és azt hitte hogy wc illatosítót adok neki (Toilette szó miatt). Az egészből azt vonta le hogy olyan büdösnek tartom őt mint a székletet...
Eddig még inkább vicces lenne a dolog de azonnal felállt és elviharzott (épp nálam voltunk és hazament). Se kép se hang, hiába próbáltam neki elmagyarázni hogy vannak különböző erősségű parfümök, meg se hallotta. Ennek már 2 napja. Próbáltam neki írni messengeren, meg küldtem az linkeket, de direkt nem nézi meg az uzeneteimet. Telefont meg ugye alapból nem veszi fel.
Mit csináljak azzal ha valaki ennyire hülye??
# 8
Akár kamu is lehet, de minden korosztályban vannak olyan egyedek, akiknél elgondolkozol azon, hogyan tudnak egyáltalán életben maradni ennyi ésszel. :D
Bár ha a csajszi ilyen sötét, az más helyzetekben is fel kellett hogy tűnjön a kérdezőnek, így nem értem min lepődik meg.
Én simán bevállalnám a verést, ha csak ennyivel megszabadulhatnék egy ilyen pitsától :D De úgy fest ki se kell dobnod, megtette helyetted, neked csak annyi a dolgod, hogy többet nem keresed.
Ha meg olyan igénytelen vagy, hogy tűröd mert jól néz ki, akkor ne panaszkodj, megérdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!