Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megsértődnétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megsértődnétek, ha a párotok nem locsolna meg húsvétkor?

Figyelt kérdés
Tudom, hétfőn kell locsolkodni, most csak így érdeklődés szinten tettem fel a kérdést, hogy hölgyek ti mit szólnátok, ha a párotok nem locsolna meg? Akár mert elfelejti, akár mert nem érdekli ez az "ünnep".
2020. ápr. 8. 21:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Inkább örülnék neki, mindig utáltam ezt az egész locsolkodást.
2020. ápr. 8. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Tudom, nőknek szólt a kérdés, de akkor most a férfiak oldaláról szólnék hozzá a témához. A magam részéről mindig is utáltam a locsolkodást, gyerekként is. Az egy dolog, hogy jó esetben összeszedtem 2-3000 forintot (az a 90-es évek elején nem volt rossz számomra), és felnőtt fejjel hiába értem az ünnep szimbolikáját, valahogy mindig is idegennek éreztem magamtól ezt az egész hercehurcát. Öltözködni, körbejárni a rokonságot, ismerősöket (akár fúj a szél és szakad az eső, akár megrohadsz a melegben), kötelező jelleggel verset mondani (mondjuk én letudtam olyanokkal, hogy "Kicsi vagyok, verset nem tudok, majd jönnek a nagyok, mondanak azok"), lefújni a büdösebbnél büdösebb kölniktől már amúgy is valószínűleg a hányinger határán tántorgó nőket (sok férfinak még volt otthon raktáron némi Krasznaja Moszkva és más hasonló pancsolt borzalom), és persze ha nem ettél-ittál valamit, akkor megsértődtek. Emlékszem, egyik alkalommal apum csak úgy tudott elcsalni locsolkodni, hogy azt mondta, hátha megint látunk a villanyoszlopnak csapott főtt tojást, mint előző éven. Valamikor réges-régen nem volt ezzel az ünneppel baj, a tavaszt és a termékenységet ünnepelték a locsolkodással, csak ez is elfajult, mint annyi minden más, ezért is örülök, hogy kezd kimenni a divatból. Úgyhogy én a magam részéről kifejezetten utálok bárkit is lefújkálni, tavaly is csak virtuálisan locsoltam meg a kolléganőket, én nem büdösítek be senkit semmilyen kölnivel.
2020. ápr. 8. 22:21
 13/23 anonim ***** válasza:
42%
Én leszek a kivétel, nekem tetszik ez a hagyomány, ameddig nem a 100 Ft-os okádék szagú locsolókölnivel csinálják... vagyis ez a "nem hagylak elhervadni" része. Nekem rosszul esne picit, de nem annyira vészesen, nem ez a legfontosabb dolog.
2020. ápr. 8. 23:11
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
74% Ez elég érzékletesen volt leírva. :D
2020. ápr. 8. 23:14
 15/23 anonim ***** válasza:
23%

Ha elfelejtené, miután hetek óta minden nyúllal meg tojással van tele, akkor elzavarnám orvoshoz.

A vendégségeket utálom, mi ilyenkor általában wellnessezni szoktunk, bár most sajnos ugye nem tudunk menni. De sose mulasztott el lefröcskölni 2 csepp vízzel, én meg mindig veszek neki a kedvenc csokitojásából, aztán meg szexelünk. Most is van csokitojás a szekrényben, ha meglocsol megkapja, ha nem akkor megeszem én.

2020. ápr. 8. 23:36
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
Már az elején leszögeztem, hogy nem locsolhat meg, szerencsére utálja is ezt a dolgot, úgyhogy mázlim van
2020. ápr. 8. 23:55
 17/23 anonim ***** válasza:
31%
12-es, mintha csak én írtam volna azt a szöveget, én se bírtam azt a hercehurcát, ami a húsvéttal jár. Szerencsére vége, maximum anyámat locsolom meg, meg az egyik nagynénémet, aki közel lakik hozzá, de lehet, hogy most ez is kimarad a járvány miatt, Székesfehérvár-Kalocsa távolság. Egyébként ja, annak idején sok nő rokonomat, főleg az én korosztályomba tartozókat hallottam sokszor panaszkodni, hogy ki tudja hány fajta kölni "illata" keveredik a hajukban/hajukon, meg remélik ma már többen nem jönnek, mert jó lenne már hajat mosni.
2020. ápr. 8. 23:57
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Megyeszékhelyen élek, a férfiaknak ez a egyik legnagyobb buli az évben. Csapatokban mennek a lányokhoz, valami csodás vers kíséretében kapjuk a nyakunkba a vödör vizet vagy a szódásszifont. Szóval igen, tartják városban is, és nagyon szép hagyomány, továbbadom a gyerekeimnek is majd. Nem értem miért kéne mindennek kihalnia, ami kicsit is egyedivé tesz minket, legyünk már büszkék a hagyományainkra.
2020. ápr. 9. 06:19
 19/23 Sunshinedoll ***** válasza:
85%
Nem. A párom nem is keresztény, azt se tudja, mi az a locsolkodás és húsvét, én meg nem szeretem a locsolkodást, szóval én megvagyok így.
2020. ápr. 9. 08:54
 20/23 anonim ***** válasza:
79%
Szeva Sunshine! Merre jártál eddig?:) Rég láttalak az oldalon.
2020. ápr. 9. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!